Wil jij aan de slag in de kinderopvang maar heb je hiervoor (nog) niet de juiste diploma’s? Dan hebben wij dé oplossing. Met het EVC-traject (Erkenning van Eerder Verworven Competenties) leiden we je –met behulp van je relevante werkervaring en kennis- in slecht 3 tot 6 maanden tijd op tot Pedagogisch medewerker. Is dit iets voor jou? Lees dan snel verder!

 

Koningskinderen is een organisatie die zich richt op kwalitatief hoogwaardige kinderopvang in een sprookjesachtige omgeving. Een plek waar we de kinderen het gevoel willen geven dat ze thuis zijn. Een plek ook waar wij de kinderen stimuleren in hun totale groei en ontwikkeling. Kinderen krijgen daarbij de ruimte om dat op hun eigen manier te doen. Tijdens de vele (knutsel)activiteiten en feesten die wij op de BSO organiseren, prikkelen wij de creativiteit en leren wij de kinderen het ritme van het jaar te herkennen. Het vaste dagprogramma zorgt voor een zekere rust en stabiliteit, zodat de kinderen goed weten waar ze aan toe zijn. Maar ook de gezonde en veilige omgeving en het speciaal ontwikkelde voedingsbeleid onderscheiden Koningskinderen van veel andere kinderopvangorganisaties.

 

Hoe ziet het EVC-traject eruit?

Je gaat aan de slag met het opbouwen van een portfolio waarin alle competenties worden verzameld en je bewijsstukken toevoegt. Naast de begeleiding van het EVC centrum Nederland krijg je ook vanuit Koningskinderen de nodige ondersteuning tijdens dit traject. Jouw begeleider helpt je om je in te werken op de groep en de visie en werkwijze van Koningskinderen eigen te maken.

Je werkt met kinderen tussen 0-13 jaar en hun ouders. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de kinderen wanneer zij in het kinderdagverblijf verblijven. Je onderhoud nauw contact met ouders en houd de ontwikkeling van ieder kind goed in de gaten. Met jouw team werk je goed samen waardoor de kwaliteit van de zorg en begeleiding van de kinderen en van jouw eigen handelen optimaal is.

Hierbij volg je het pedagogisch beleid, de richtlijnen en protocollen van Koningskinderen.

 

Onze match!

Om voor dit EVC-traject in aanmerking te komen moet je aan het volgende voldoen:

  • In het bezit van een afgerond minimaal MBO 3 diploma;
  • Relevante werkervaring in het werken met kinderen (zoals bv. kraamverzorging, Nanny, Au Pair, BSO of in de peuterspeelzaal).

 

Wij bieden JOU:

  • Een dienstverband conform 27 uur per week;
  • Begeleiding vanuit het EVC centrum Nederland en een vast aanspreekpunt binnen Koningskinderen;
  • Koningskinderen betaalt de opleiding en je ontvangt een salaris conform de CAO Kinderopvang (schaal 5 van cao Kinderopvang, maximaal € 2.188 bruto op basis van 36 uur);
  • De totale duur van de het EVC traject is 3 tot 6 maanden;
  • Bij een succesvolle afronding krijg je een erkend branchecertificaat.

 

Informatie of vragen?

Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met Sanne Hillhorst (werkdagen: maandag, dinsdag, woensdagochtend en donderdag) tel: 035 – 691 0300 of stuur een Whatsapp.

 

Interesse?

Jouw CV en motivatiebrief ontvangen wij graag via sollicitaties@konings-kinderen.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.