Ben je nog bezig met je Universitaire of hbo-opleiding en wil je naast je studie, een leuke bijbaan in een fijne, sprookjesachtige en inspirerende werkomgeving? Leuk!

Koningskinderen is op zoek naar studenten die een Universitaire of hbo-opleiding volgen die inhoudelijk te maken hebben met pedagogiek en ontwikkelingsgericht werken.

Vanaf 1 januari 2022 kwalificeren deze opleidingen in combinatie met aanvullend bewijs. Het gaat om opleidingen op het niveau van een universitaire bachelor of een hbo- of universitaire master. Ook studenten die een propedeuse hebben behaald, kwalificeren in combinatie met aanvullend bewijs.

Wat zijn dan die aanvullende eisen?
De aanvullende eisen zijn een verplichte inwerkperiode van vijftig uur, waarin studenten boventallig meedraaien op de groep, kennisnemen van een aantal beleidszaken en werkinstructies en een naar keuze een vakinhoudelijke scholing volgen. De student doet ook mee net monitoring.

Wat wordt er bedoelt met monitoring?
Het besluit is tijdelijk. Het gaat in op 1 januari 2022 en loopt tot en met 31 december 2023. Er wordt kwantitatief en kwalitatief gemonitord tijdens de looptijd. In het kwalitatieve deel brengen medewerkers hun competenties in kaart. Dit gebeurt bij de start van de arbeidsovereenkomst en na een jaar na indiensttreding.

Percentage voor niet afgeronde hbo-bachelor verlaagd naar 50 procent.
Verder is besloten dat vier (nog) niet afgeronde hbo-bacheloropleidingen kwalificeren voor dagopvang. Bij het behalen van 50 procent van de studiepunten of met een bewijs van overgang naar het derde jaar. Het gaat om de hbo-bacheloropleidingen lerarenopleiding Pedagogiek, Pedagogiek, Pedagogisch Management Kind en Educatie en Pedagogisch Management Kinderopvang. Ook dit besluit gaat in per 1 januari 2022.

Wie zijn wij:
Koningskinderen is een organisatie die zich richt op kwalitatief hoogwaardige kinderopvang in een sprookjesachtige omgeving. Een plek waar we de kinderen het gevoel willen geven dat ze thuis zijn. Een plek ook waar wij de kinderen stimuleren in hun totale groei en ontwikkeling. Kinderen krijgen daarbij de ruimte om dat op hun eigen manier te doen. Tijdens de vele (knutsel)activiteiten en feesten die wij op het kinderdagverblijf organiseren, prikkelen wij de creativiteit en leren wij de kinderen het ritme van het jaar te herkennen. Het vaste dagprogramma zorgt voor een zekere rust en stabiliteit, zodat de kinderen goed weten waar ze aan toe zijn. Maar ook de gezonde en veilige omgeving en het speciaal ontwikkelde voedingsbeleid onderscheiden Koningskinderen van veel andere kinderopvangorganisaties. Wij bieden kinderopvang aan op 7 locaties in de regio ’t Gooi, t.w. in Bussum, Naarden, Huizen, Hilversum en Laren

Dit is wat wij jou bieden:
Een uitdagende functie in een prettige werksfeer waarbij je de mogelijkheid krijgt om veel ervaring in jouw vakgebied op te doen. Een warm welkom en een boeiende baan! Verder:

  • Een super prettige en sprookjesachtige (bij)baan naast je studie;
  • Een mooi salaris conform cao Kinderopvang;
  • Het aantal uren op contract van jouw wensen en beschikbaarheid;
  • Tegemoetkoming in reiskosten en een eindejaarsuitkering;
  • Jaarlijks Koningskinderen kerstfeest;
  • Fietsenplan;
  • Korting op een abonnement van de sportschool;
  • De mogelijkheid onderdeel uit te maken van een dynamische en groeiende organisatie met op dit moment 7 vestigingen in de regio ’t Gooi en ongeveer 200 mensen in dienst;
  • Heb je kinderen? Leuk!. Je krijgt bij het plaatsen van je kinderen personeelskorting;

 Zet jij de stap?
Wil je aan de slag in een organisatie die volop in beweging is en waarbij jij je kwaliteiten kan laten zien en verder kan ontwikkelen? Dan gaan wij graag het gesprek met je aan! Stuur een mailtje naar sollicitaties@konings-kinderen.nl of neem contact met ons op via WhatsApp.