Koningskinderen groeit en daarom zijn wij voor onze vestigingen in Bussum, Naarden, Laren, Huizen, Blaricum, Hilversum en Muiden op zoek naar een pedagogisch medewerker voor de Flexpool.

Wie zijn wij?
Koningskinderen is een kinderdagverblijf die zich richt op kwalitatief hoogwaardige kinderopvang in een sprookjesachtige omgeving. Een plek waar we de kinderen het gevoel willen geven dat ze thuis zijn. Een plek ook waar wij de kinderen stimuleren in hun totale groei en ontwikkeling. Kinderen krijgen daarbij de ruimte om dat op hun eigen manier te doen. Tijdens de vele (knutsel)activiteiten en feesten die wij op het kinderdagverblijf organiseren, prikkelen wij de creativiteit en leren wij de kinderen het ritme van het jaar te herkennen. Het vaste dagprogramma zorgt voor een zekere rust en stabiliteit, zodat de kinderen goed weten waar ze aan toe zijn. Maar ook de gezonde en veilige omgeving en het speciaal ontwikkelde voedingsbeleid onderscheiden Koningskinderen van veel andere kinderopvangorganisaties. Wij bieden kinderopvang aan op 7 locaties in de regio ’t Gooi, t.w. in Bussum, Naarden, Huizen, Hilversum en Laren.

Wij bieden jou:
Een uitdagende functie in een prettige werksfeer, waarbij je de mogelijkheid krijgt om veel ervaring in jouw vakgebied op te doen op verschillende groepen en vestigingen. Verder:

 • Een nieuwe start met nieuwe collega’s met de mogelijkheid om veel ervaring in jouw vakgebied op te doen;
 • Een mooi salaris conform cao Kinderopvang, schaal 6 (tot € 2.979,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week);
 • Doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie;
 • Een nieuwe werkplek waar jij jezelf volop kunt ontwikkelen aan de hand van cursussen, trainingen en opleidingen;
 • Fietsplan;
 • Korting op een abonnement van de sportschool;
 • Betaald teamuitje per vestiging;
 • Jaarlijks Koningskinderen kerstfeest;
 • Online toegang tot onze eigen Koningskinderen E-learning;
 • De mogelijkheid onderdeel uit te maken van een dynamische en groeiende organisatie met op dit moment 8 vestigingen in de regio ’t Gooi en ongeveer 200 mensen in dienst;
 • Heb je kinderen? Leuk! Je krijgt bij het plaatsen van je kinderen personeelskorting.

Als pedagogisch medewerker van de flexpool word je ingezet op verschillende groepen op onze vestigingen. De ene dag sta je op onze kinderdagopvang (0 tot 4 jarigen) en de andere dag sta je op de buitenschoolse opvang (4 tot 12 jarigen). Jij bent de onze ‘vliegende keep’ en een ondersteuning van het vaste team. Van knutselen en vieze handen krijgen, naar lekker buiten spelen, tot muziek maken. Jij vindt het allemaal leuk! Je switcht van het één naar het ander, bent flexibel en stelt continue je plan bij. Jij houdt van een uitdaging en bewaart het overzicht. Contracturen in overleg (9-36 uur) en afhankelijk van jouw beschikbaarheid.

Dit ben jij:
Jij bent een pedagogisch medewerker die zowel kinderen als ouders laat stralen. Organiseren, kwaliteit leveren en goede samenwerking zijn zaken waar jij voor staat. Jij beschikt over goede communicatieve vaardigheden waardoor je makkelijk praat met kinderen, ouders en collega’s. Je bent enthousiast, creatief en zelfstandig en deelt dit in je team. Je bent dol op kinderen en vindt het fantastisch om ze te zien groeien. Je helpt hen hierbij en je ondersteunt ze op verschillende ontwikkelingsgebieden. Jij bent in staat om ons pedagogisch beleid met warmte en gedrevenheid uit te voeren en dat voor minimaal 9 uur in de week. Herken jij je in bovenstaande kwaliteiten en beschik jij over een erkend diploma waarmee je in de kinderopvang te mogen werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Zet jij de stap?
Heb jij interesse in deze vacature? Neem dan snel contact met ons op! Stuur een mailtje naar sollicitaties@konings-kinderen.nl of neem contact met ons op via WhatsApp.