Ben jij de (ervaren) pedagogisch medewerker die altijd al in een sprookjesachtige omgeving heeft willen werken? Koningskinderen opent medio 2023 een nieuwe vestiging in Muiden, de Bremer Stadsmuzikanten!
Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging, op een geheel nieuw ingerichte vestiging, met een nieuw team? Zorg jij samen met dit nieuwe team voor een spetterende start? Dan maken wij graag kennis met jou!

Koningskinderen zal in juli 2023 haar tweede kinderdagverblijf met BSO in Muiden openen op Zorglandgoed Hoogerlust, precies op de grens tussen Muiden en Weesp. Nabij de nieuwbouwwijken in Weespersluis en de Krijgsman.
De nieuwe locatie is heel centraal gelegen, maar wel in een landelijke groene setting. Op het oude fundament waar ooit kippen werden gehouden, verrijst straks een prachtig ruim kinderdagverblijf!

Wie zijn wij?
Koningskinderen is een organisatie die zich primair richt op kwalitatief hoogwaardige Kinderopvang voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. Koningskinderen heeft verschillende vestigingen in de regio ’t Gooi (Naarden, Bussum, Muiden, Hilversum, Laren, Huizen en Blaricum) en stelt zich tot voornaamste doel kinderen te stimuleren in hun totale ontwikkeling. Koningskinderen heeft in de loop der jaren een bijzondere eigen werkwijze ontwikkeld. Die werkwijze zie je terug in onze locaties met een huiselijke sfeer en kwalitatief hoogwaardige inrichting, de verschillende creatieve activiteiten, de sprookjes en natuurlijk het pedagogisch beleid. Maar ook de gezonde en veilige omgeving en het speciaal ontwikkelde voedingsbeleid onderscheiden Koningskinderen van veel andere kinderopvangorganisaties.

Dit is wat wij jou bieden:

 • Een nieuwe start met nieuwe collega’s met de mogelijkheid om veel ervaring in jouw vakgebied op te doen;
 • Een mooi salaris conform cao Kinderopvang, schaal 6 (tot € 3.192,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week);
 • Aanstelling op een vaste groep;
 • Doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie;
 • Een nieuwe werkplek waar jij jezelf volop kunt ontwikkelen aan de hand van cursussen, trainingen en opleidingen.
 • Fietsplan;
 • Korting op een abonnement van de sportschool;
 • Betaald teamuitje per vestiging;
 • Jaarlijks Koningskinderen kerstfeest;
 • Online toegang tot onze eigen Koningskinderen E-learning;
 • De mogelijkheid onderdeel uit te maken van een dynamische en groeiende organisatie met op dit moment 9 vestigingen in de regio ’t Gooi en ongeveer 200 mensen in dienst;
 • Heb je kinderen? Leuk! Je krijgt bij het plaatsen van je kinderen personeelskorting.

Dit ben jij:
Jij bent een pedagogisch medewerker die zowel kinderen als ouders laat stralen. Organiseren, kwaliteit leveren en goede samenwerking zijn zaken waar jij voor staat. Jij beschikt over goede communicatieve vaardigheden waardoor je makkelijk praat met zowel kinderen als ouders en collega’s. Je bent enthousiast, creatief en zelfstandig en deelt dit in je team. Je bent dol op kinderen en vindt het fantastisch om ze te zien groeien. Je helpt hen hierbij en je ondersteunt ze op verschillende ontwikkelingsgebieden. Jij bent in staat om ons pedagogisch beleid met warmte en gedrevenheid uit te voeren en dat voor 27 tot 36 uur in de week. Herken jij je in bovenstaande kwaliteiten en ben jij in het bezit van een erkend diploma waarmee je in de kinderopvang mag werken? Dan maken wij graag kennis met jou!

Zet jij de stap?
Wil je aan de slag in een organisatie die volop in beweging is en waarbij jij je kwaliteiten kan laten zien en verder kan ontwikkelen? Dan gaan wij graag het gesprek met je aan! Stuur een mailtje sollicitaties@konings-kinderen.nl of neem contact met ons op via WhatsApp.