Heb jij zin in een nieuwe uitdaging op een nieuwe vestiging met een nieuw team? Ben jij energiek en gek op het verzinnen van activiteiten waarbij je onze kinderen stimuleert en uitdaagt? Zorg jij samen met dit nieuwe team voor een spetterende nieuwe start van De Bremer Stadsmuzikanten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Koningskinderen opent in juli 2023 een tweede vestiging in Muiden op Zorglandgoed Hoogerlust, precies op de grens tussen Muiden en Weesp. De BSO zal dagelijks plaats bieden aan circa 40 kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar.
Naast kinderopvang zijn en worden er op het landgoed ook diverse andere maatschappelijke initiatieven ontwikkeld, die elkaar heel mooi kunnen gaan versterken. Denk hierbij aan moestuintjes, een zorgboerderij met dieren en een boerderijwinkel en ook een op jonge gezinnen georiënteerde horecagelegenheid die zal worden gehuisvest in de monumentale villa ‘Vechthoeve’- in de volksmond ook wel het ‘Pippi Langkoushuis’ genoemd. Niets fijner dan met je collega’s uit lunchen kunnen gaan!

Wie zijn wij?
Koningskinderen is een kinderdagverblijf/BSO die zich richt op kwalitatief hoogwaardige kinderopvang in een sprookjesachtige omgeving. Een plek waar we de kinderen het gevoel willen geven dat ze thuis zijn. Een plek waar wij de kinderen stimuleren in hun totale groei en ontwikkeling. Kinderen krijgen daarbij de ruimte om dat op hun eigen manier te doen. Tijdens de vele (knutsel)activiteiten en feesten die wij op de BSO organiseren, prikkelen wij de creativiteit en leren wij de kinderen het ritme van het jaar te herkennen. Het vaste dagprogramma zorgt voor een zekere rust en stabiliteit, zodat de kinderen goed weten waar ze aan toe zijn. Maar ook de gezonde en veilige omgeving en het speciaal ontwikkelde voedingsbeleid onderscheiden Koningskinderen van veel andere kinderopvangorganisaties.

Wat bieden wij jou?

 • Een nieuwe start met nieuwe collega’s met de mogelijkheid om veel ervaring in jouw vakgebied op te doen;
 • Een mooi salaris conform cao Kinderopvang, schaal 6 (tot €3.192,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week);
 • Aanstelling op een vaste groep;
 • Doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie;
 • Een nieuwe werkplek waar jij jezelf volop kunt ontwikkelen aan de hand van cursussen, trainingen en opleidingen.
 • Fietsplan;
 • Korting op een abonnement van de sportschool;
 • Betaald teamuitje per vestiging;
 • Jaarlijks Koningskinderen kerstfeest;
 • Online toegang tot onze eigen Koningskinderen E-learning;
 • De mogelijkheid onderdeel uit te maken van een dynamische en groeiende organisatie met op dit moment 9 vestigingen in de regio ’t Gooi en ongeveer 200 mensen in dienst;
 • Heb je kinderen? Leuk! Je krijgt bij het plaatsen van je kinderen personeelskorting.

Dit ben jij:
Jij bent een pedagogisch medewerker die zowel kinderen als ouders laat stralen. Organiseren, kwaliteit leveren en goede samenwerking zijn zaken waar jij voor staat. Jij bent in het bezit van goede communicatieve vaardigheden waardoor je makkelijk praat met zowel kinderen als met ouders en collega’s. Je bent enthousiast, creatief en zelfstandig en deelt dit in je team. Je bent dol op kinderen en vindt het fantastisch om ze te zien groeien. Je helpt hen hierbij en je ondersteunt ze op verschillende ontwikkelingsgebieden. Jij bent in staat om ons pedagogisch beleid met warmte en gedrevenheid uit te voeren en dat voor 20 tot 32 uur in de week. Herken jij je in bovenstaande kwaliteiten en ben jij in het bezit van een diploma waarmee je op de BSO mag werken? Dan ben jij degene die wij zoeken!

Zet jij de stap?
Wil je aan de slag in een organisatie die volop in beweging is en waarbij jij je kwaliteiten kan laten zien en verder kan ontwikkelen? Dan nodigen wij jou graag uit om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken. Stuur een mailtje naar sollicitaties@konings-kinderen.nl of neem contact met ons op via WhatsApp.