Ben jij de (ervaren) BSO medewerker die altijd al in een sprookjesachtige omgeving heeft willen werken, op een nieuwe locatie? Koningskinderen heeft 22 mei 2023 een nieuwe vestiging in Blaricum geopend, de Kikkerkoning! Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging, op een geheel nieuw ingerichte vestiging, met een nieuw team? Zorg jij samen met dit nieuwe team voor een spetterende start? Dan zijn wij op zoek naar jou!
De nieuwe locatie in Blaricum, die vernoemd wordt naar het sprookje ‘De Kikkerkoning’, is gevestigd naast restaurant Bruis.

Wie zijn wij?
Koningskinderen is een kinderdagverblijf die zich richt op kwalitatief hoogwaardige kinderopvang in een sprookjesachtige omgeving. Een plek waar we de kinderen het gevoel willen geven dat ze thuis zijn. Een plek ook waar wij de kinderen stimuleren in hun totale groei en ontwikkeling. Kinderen krijgen daarbij de ruimte om dat op hun eigen manier te doen. Tijdens de vele (knutsel)activiteiten en feesten die wij op de BSO organiseren, prikkelen wij de creativiteit en leren wij de kinderen het ritme van het jaar te herkennen. Het vaste dagprogramma zorgt voor een zekere rust en stabiliteit, zodat de kinderen goed weten waar ze aan toe zijn. Maar ook de gezonde en veilige omgeving en het speciaal ontwikkelde voedingsbeleid onderscheiden Koningskinderen van veel andere kinderopvangorganisaties.

Dit ben jij:
Jij bent een pedagogisch medewerker die zowel kinderen als ouders laat stralen. Organiseren, kwaliteit leveren en goede samenwerking zijn zaken waar jij voor staat. Jij beschikt over goede communicatieve vaardigheden, waardoor je makkelijk praat met kinderen, ouders en collega’s. Je bent enthousiast, creatief en zelfstandig en deelt dit in je team. Je bent dol op kinderen en vindt het fantastisch om ze te zien groeien. Je helpt hen hierbij en je ondersteunt ze op verschillende ontwikkelingsgebieden. Jij bent in staat om ons pedagogisch beleid met warmte en gedrevenheid uit te voeren en dat voor 25-32 uur in de week. Herken jij je in bovenstaande kwaliteiten en beschik jij over de juiste diploma’s om op de BSO te mogen werken? Dan ben jij degene die wij zoeken!

Dit is wat wij jou bieden:

 • Een nieuwe start met nieuwe collega’s met de mogelijkheid om veel ervaring in jouw vakgebied op te doen;
 • Een mooi salaris conform cao Kinderopvang, schaal 6 (tot € 3.192,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week);
 • Aanstelling op een vaste groep;
 • Doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie;
 • Een nieuwe werkplek waar jij jezelf volop kunt ontwikkelen aan de hand van cursussen, trainingen en opleidingen;
 • Fietsplan;
 • Korting op een abonnement van de sportschool;
 • Betaald teamuitje per vestiging;
 • Jaarlijks Koningskinderen kerstfeest;
 • Online toegang tot onze eigen Koningskinderen E-learning;
 • De mogelijkheid onderdeel uit te maken van een dynamische en groeiende organisatie met op dit moment 9 vestigingen in de regio ’t Gooi en ongeveer 200 mensen in dienst;
 • Heb je kinderen? Leuk! Je krijgt bij het plaatsen van je kinderen personeelskorting.

Zet jij de stap?
Wil je aan de slag in een organisatie die volop in beweging is en waarbij jij je kwaliteiten kan laten zien en verder kan ontwikkelen? Dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden te bespreken!