Koningskinderen komt naar Muiden en is daarom opzoek naar nieuwe medewerkers voor de babygroep voor 27/36 uur per week!
Heb jij zin in een nieuwe uitdaging op een nieuwe vestiging met een nieuw team? Zorg jij samen met dit nieuwe team voor een spetterende nieuwe start?

Koningskinderen zal eind dit jaar haar eerste kinderdagverblijf met BSO openen in de nieuwe wijk de Krijgsman in Muiden. Het kinderdagverblijf, dat straks plaats zal bieden aan circa 60 kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar en 40 kinderen van 4-12 jaar, wordt ondergebracht in een van de bewaard gebleven opstallen uit de tijd van de Kruidfabriek – dat hiervoor deels zal worden uitgebouwd. Met een knipoog naar het verleden zal deze nieuwe vestiging vernoemd worden naar het sprookje ‘Het tinnen soldaatje’. De vestiging is centraal gelegen in de nieuwe wijk, waar ook andere voorzieningen zoals horeca en een supermarkt worden gevestigd.

Dit is wat wij jou bieden:

  • Een nieuwe start op een nieuwe locatie met nieuwe collega’s met de mogelijkheid om veel ervaring in jouw vakgebied op te doen;
  • Een mooi salaris conform cao Kinderopvang, schaal 6 (tot € 2.979,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week);
  • Na 6 maanden ( bij goed functioneren) een vaste aanstelling;
  • De mogelijkheid om samen met jou huidige vaste collega in dienst te komen op dezelfde groep;
  • Ruim 5,5 weken vakantie per jaar bij 36 uur;
  • Flexibele werktijden ( Je begint ’s ochtends tussen 7.30 en 9.30 uur en gaat tussen 17.00 en 18.30 uur naar huis);
  • De mogelijkheid onderdeel uit te maken van een dynamische en groeiende organisatie met op dit moment 7 vestigingen in de regio ’t Gooi en ongeveer 200 mensen in dienst;
  • Heb je kinderen? Leuk!. Je krijgt bij het plaatsen van je kinderen personeelskorting;
  • Een nieuwe werkplek waar jij jezelf volop kunt ontwikkelen aan de hand van cursussen en trainingen;

Dit ben jij:

Jij bent een pedagogisch medewerker die zowel ouders als kinderen laat stralen. Organiseren, kwaliteit leveren en goede samenwerking zijn zaken waar jij voor staat. Jij bent in bezit van goede communicatieve vaardigheden waardoor je makkelijk praat met zwel kinderen als met ouders en collega’s. Je bent enthousiast, creatief en zelfstandig en deelt dit in je team. Je bent dol op kinderen en vindt het fantastisch om ze te zien groeien. Je helpt hen hierbij en je ondersteund ze op verschillende ontwikkelingsgebieden. Jij bent in staat om ons pedagogische beleid met warmte en gedrevenheid uit te voeren en dat voor minimaal 27 / 36 uur in de week. Herken jij je in bovenstaande kwaliteiten en ben jij in bezit van PW3, PW4 of gelijkwaardig diploma? Dan ben jij degene die wij zoeken.

Wie zijn wij:

Koningskinderen is een kinderdagverblijf die zich richt op kwalitatief hoogwaardige kinderopvang in een sprookjesachtige omgeving. Een plek waar we de kinderen het gevoel willen geven dat ze thuis zijn. Een plek ook waar wij de kinderen stimuleren in hun totale groei en ontwikkeling. Kinderen krijgen daarbij de ruimte om dat op hun eigen manier te doen. Tijdens de vele (knutsel)activiteiten en feesten die wij op de BSO organiseren, prikkelen wij de creativiteit en leren wij de kinderen het ritme van het jaar te herkennen. Het vaste dagprogramma zorgt voor een zekere rust en stabiliteit, zodat de kinderen goed weten waar ze aan toe zijn. Maar ook de gezonde en veilige omgeving en het speciaal ontwikkelde voedingsbeleid onderscheiden Koningskinderen van veel andere kinderopvangorganisaties.

Zet jij de stap?

Wil je aan de slag in een organisatie die volop in beweging is en waarbij jij je kwaliteiten kan laten zien en verder kan ontwikkelen? Dan gaan wij graag het gesprek met je aan! Stuur een mailtje sollicitaties@konings-kinderen.nl of neem contact met ons op via WhatsApp.