Wel de ervaring om met kinderen te werken, maar niet de juiste diploma’s hiervoor? Dan hebben wij de oplossing! Met het EVC-traject (Erkenning van Eerder Verworven Competenties) leiden we je –met behulp van je relevante werkervaring en kennis- in 3 tot 6 maanden tijd op tot Pedagogisch medewerker. Is dit iets voor jou? Lees dan snel verder!

Hoe ziet het EVC-traject eruit?
Gedurende het EVC traject ga je aan de slag met het opbouwen van een portfolio. Hierbij verzamel je bewijsstukken van relevante en aantoonbare ervaringen uit de praktijk om de competenties van een Pedagogisch medewerker aan te tonen. Naast de begeleiding van het EVC Centrum Nederland krijg je ook vanuit Koningskinderen de nodige ondersteuning tijdens dit traject. Jouw begeleider helpt je om je in te werken op de groep en de visie en werkwijze van Koningskinderen eigen te maken.
Je werkt met kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar (kinderdagopvang) en/of 4-12 jaar (BSO). Je draagt zorg voor het dagelijkse ritme op de groep, je biedt een veilige en stimulerende omgeving voor de kinderen en je bent het aanspreekpunt voor ouders/verzorgers tijdens de overdracht.

Onze match!
Om voor dit EVC-traject in aanmerking te komen moet je aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • Je bent in het bezit van een afgerond minimaal MBO 3 diploma;
  • Je beheerst de Nederlandse taal op 3F niveau;
  • Je hebt relevante werkervaring met het werken met kinderen (zoals bv. kraamverzorging, Nanny, Au Pair, BSO, chauffeur BSO of peuterspeelzaal).

 Wij bieden jou:

  • Een dienstverband voor 27-36 uur per week;
  • Je ontvangt een salaris conform de CAO Kinderopvang. Schaal 5, trede 9 (€2.385-, bruto op basis van 36 uur);
  • Wij betalen de opleiding. Belangrijk om te weten; we werken met een studieovereenkomst waarin we met elkaar afspreken dat als je binnen 3 jaar na het behalen van je diploma onze organisatie verlaat je (naar rato) de kosten terugbetaalt;
  • De totale duur van het EVC traject is gemiddeld 3 tot 6 maanden;
  • Bij een succesvolle afronding ontvang je een erkend branchecertificaat waarmee je bevoegd bent om in de kinderopvang te werken.

Wie zijn wij?
Koningskinderen is een organisatie die zich richt op kwalitatief hoogwaardige kinderopvang in een sprookjesachtige omgeving. Een plek waar we de kinderen het gevoel willen geven dat ze thuis zijn. Een plek ook waar wij de kinderen stimuleren in hun totale groei en ontwikkeling. Kinderen krijgen daarbij de ruimte om dat op hun eigen manier te doen. Tijdens de vele (knutsel)activiteiten en feesten die wij op de BSO organiseren, prikkelen wij de creativiteit en leren wij de kinderen het ritme van het jaar te herkennen. Het vaste dagprogramma zorgt voor een zekere rust en stabiliteit, zodat de kinderen goed weten waar ze aan toe zijn. Maar ook de gezonde en veilige omgeving en het speciaal ontwikkelde voedingsbeleid onderscheiden Koningskinderen van veel andere kinderopvangorganisaties.

Informatie of vragen?
Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met Sanne Hilhorst (werkdagen: maandag, dinsdag, woensdagochtend en donderdag) tel: 035 – 691 0300 of stuur een WhatsApp.

Interesse?
Jouw CV en motivatiebrief ontvangen wij graag via sollicitaties@konings-kinderen.nl