Ben jij ook zo gek op jouw vaste collega waarmee je elke dag werkt maar ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Twijfel je om deze stap te nemen omdat jij dan je leuke, enthousiaste collega waarmee jij het liefst samenwerkt achterlaat?
Koningskinderen heeft de oplossing: DUO vacature Pedagogisch medewerker

Solliciteer samen met jouw collega bij Koningskinderen en wie weet beginnen jullie samen aan een nieuw sprookjesachtig avontuur met nog veel meer nieuwe gezellige en enthousiast collega’s.

 

Wie zijn wij: 

Koningskinderen is een kinderdagverblijf die zich richt op kwalitatief hoogwaardige kinderopvang in een sprookjesachtige omgeving. Een plek waar we de kinderen het gevoel willen geven dat ze thuis zijn. Een plek ook waar wij de kinderen stimuleren in hun totale groei en ontwikkeling. Kinderen krijgen daarbij de ruimte om dat op hun eigen manier te doen. Tijdens de vele (knutsel)activiteiten en feesten die wij op de BSO organiseren, prikkelen wij de creativiteit en leren wij de kinderen het ritme van het jaar te herkennen. Het vaste dagprogramma zorgt voor een zekere rust en stabiliteit, zodat de kinderen goed weten waar ze aan toe zijn. Maar ook de gezonde en veilige omgeving en het speciaal ontwikkelde voedingsbeleid onderscheiden Koningskinderen van veel andere kinderopvangorganisaties.

Dit zijn jullie:

Jullie zijn pedagogisch medewerkers die zowel ouders als kinderen laten stralen. Organiseren, kwaliteit leveren en goede samenwerking zijn zaken waar jullie voor staan. Jullie zijn in bezit van goede communicatieve vaardigheden waardoor je makkelijk praat met zwel kinderen als met ouders en collega’s. Daarnaast zijn enthousiast, creatief en zelfstandig en deelt dit in jullie team. Jullie zijn dol op kinderen en vinden het fantastisch om ze te zien groeien. en helpen hen hierbij door ondersteuning te bieden op verschillende ontwikkelingsgebieden. Jullie zijn in staat om ons pedagogische beleid met warmte en gedrevenheid uit te voeren en dat voor minimaal 27 / 36 uur in de week. Herkennen jullie je in bovenstaande kwaliteiten en zijn jullie in bezit van PW3, PW4 of gelijkwaardig diploma? Dan zijn wij degene die jullie zoeken!

Dit is wat wij bieden:

  • Een nieuwe start met jouw huidige collega met de mogelijkheid om veel ervaring in jouw vakgebied op te doen.
  • Een mooi salaris conform cao Kinderopvang, schaal 6 (tot € 2.913,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week), en in ieder geval twee trede hoger dan je huidige inschaling.
  • Na 6 maanden ( bij goed functioneren) een vaste aanstelling.
  • De mogelijkheid om samen met jou huidige vaste collega in dienst te komen op dezelfde groep.
  • Ruim 5,5 weken vakantie per jaar bij 36 uur
  • Flexibele werktijden ( Je begint ’s ochtends tussen 6.30 en 9.30 en gaat tussen 16.30 en 18.30 naar huis)
  • De mogelijkheid onderdeel uit te maken van een dynamische en groeiende organisatie met op dit moment 7 vestigingen in de regio ’t Gooi en ongeveer 200 mensen in dienst;
  • Heb je kinderen? Leuk!. Je krijgt bij het plaatsen van je kinderen personeelskorting
  • Een nieuwe werkplek waar jij jezelf volop kunt ontwikkelen aan de hand van cursussen en trainingen.

Zetten jullie de stap?
Willen jullie aan de slag in een organisatie die volop in beweging is en waarbij jij je kwaliteiten kan laten zien en verder kan ontwikkelen?  Beginnen jullie binnenkort samen aan een nieuw avontuur op dezelfde locatie?  Dan gaan wij graag het gesprek met jullie aan!