Samen in galop naar de leukste job!
Ben jij ook zo gek op jouw vaste collega waarmee je elke dag werkt, maar ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Twijfel je om deze stap te zetten, omdat jij dan je leuke collega waarmee jij het liefst samenwerkt achterlaat? Koningskinderen heeft de oplossing: DUO vacatures!

Solliciteer samen met jouw collega bij Koningskinderen en wie weet beginnen jullie samen aan een nieuw sprookjesachtig avontuur met nog veel meer nieuwe gezellige en enthousiaste collega’s.
In mei/juni 2023 opent Koningskinderen een nieuwe vestiging, de Bremer Stadsmuzikanten in Muiden. Gelegen op Zorglandgoed Hoogerlust, precies op de grens tussen Muiden en Weesp. Tegenover de monumentale villa ‘de Vechthoeve’ in de volksmond ook wel het ‘Pippi Langkoushuis’ genoemd.

Wie zijn wij?
Koningskinderen is een organisatie die zich richt op kwalitatief hoogwaardige kinderopvang in een sprookjesachtige omgeving. Een plek waar we de kinderen het gevoel willen geven dat ze thuis zijn. Een plek ook waar wij de kinderen stimuleren in hun totale groei en ontwikkeling. Kinderen krijgen daarbij de ruimte om dat op hun eigen manier te doen. Tijdens de vele (knutsel)activiteiten en feesten die wij op de het kinderdagverblijf organiseren, prikkelen wij de creativiteit en leren wij de kinderen het ritme van het jaar te herkennen. Het vaste dagprogramma zorgt voor een zekere rust en stabiliteit, zodat de kinderen goed weten waar ze aan toe zijn. Maar ook de gezonde en veilige omgeving en het speciaal ontwikkelde voedingsbeleid onderscheiden Koningskinderen van veel andere kinderopvangorganisaties.

Dit zijn jullie:
Jullie zijn pedagogisch medewerkers die zowel kinderen als ouders laten stralen. Organiseren, kwaliteit leveren en goede samenwerking zijn zaken waar jullie voor staan. Jullie zijn in bezit van goede communicatieve vaardigheden waardoor je makkelijk praat met zowel kinderen als met ouders en collega’s. Daarnaast zijn enthousiast, creatief en zelfstandig en deelt dit in jullie team. Jullie zijn dol op kinderen en vinden het fantastisch om ze te zien groeien en helpen hen hierbij door ondersteuning te bieden op verschillende ontwikkelingsgebieden. Jullie zijn in staat om ons pedagogisch beleid met warmte en gedrevenheid uit te voeren en dat voor 27 tot 36 uur in de week. Herkennen jullie je in bovenstaande kwaliteiten en zijn jullie in bezit van een diploma waarmee je in de kinderopvang mag werken? Dan ontvangen wij jullie met open armen in een nieuw en fris team!

Dit is wat wij bieden:

 • Een nieuwe start met jouw huidige collega met de mogelijkheid om veel ervaring in jouw vakgebied op te doen;
 • Een mooi salaris conform cao Kinderopvang, schaal 6 (tot € 2.979,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week);
 • Aanstelling op een vaste groep;
 • Doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie;
 • Een nieuwe werkplek waar jij jezelf volop kunt ontwikkelen aan de hand van cursussen, trainingen en opleidingen;
 • Fietsplan;
 • Korting op een abonnement van de sportschool;
 • Betaald teamuitje per vestiging;
 • Jaarlijks Koningskinderen kerstfeest;
 • Online toegang tot onze eigen Koningskinderen E-learning;
 • De mogelijkheid onderdeel uit te maken van een dynamische en groeiende organisatie met op dit moment 8 vestigingen in de regio ’t Gooi en ongeveer 200 mensen in dienst;
 • Heb je kinderen? Leuk! Je krijgt bij het plaatsen van je kinderen personeelskorting.

Zetten jullie de stap?
Willen jullie aan de slag in een organisatie die volop in beweging is en waarbij jullie je kwaliteiten kunnen laten zien en verder kunnen ontwikkelen? Beginnen jullie binnenkort samen aan een nieuw avontuur op dezelfde locatie en groep? Dan nodigen wij jullie graag uit voor een kennismaking om de mogelijkheden te bespreken. Stuur een mailtje naar sollicitaties@konings-kinderen.nl of neem contact met ons op via WhatsApp.