Ben jij een ervaren Chauffeur? En vindt jij het leuk om kinderen van school te halen en vervolgens te brengen naar verschillende clubjes? Dan zijn wij op zoek naar JOU!

Koningskinderen is een kinderdagverblijf die zich richt op kwalitatief hoogwaardige kinderopvang in een sprookjesachtige omgeving. Een plek waar we de kinderen het gevoel geven dat ze thuis zijn. Een plek ook waar wij de kinderen stimuleren in hun totale groei en ontwikkeling. Kinderen krijgen daarbij de ruimte om dat op hun eigen manier te doen. Tijdens de vele (knutsel)activiteiten en feesten die wij organiseren, prikkelen wij de creativiteit en leren wij de kinderen het ritme van het jaar te herkennen. Het vaste dagprogramma zorgt voor een zekere rust en stabiliteit, zodat kinderen goed weten waar ze aan toe zijn. Maar ook de gezonde en veilige omgeving en het speciaal ontwikkelde voedingsbeleid onderscheiden Koningskinderen van veel andere kinderopvangorganisaties.

 

Wat ga je doen?

Als Chauffeur bij Koningskinderen breng je kinderen van school naar de buitenschoolse opvang en/of sportclubs en haal je ze na afloop weer op. Je rijdt in een busje van Koningskinderen met maximaal 8 kinderen in de basisschoolleeftijd.

Koningskinderen is groeiende en op zoek voor onze vestigingen in Laren en Bussum naar chauffeurs!

 

De Kleine Prins, Laren (circa 12 uur per week)

Werkdagen: maandag, dinsdag, woensdag en donderdag

Maandag: Je start om 14:00 uur, waarbij je kinderen wegbrengt naar clubjes, zoals bv. hockey en bent rond 17:15/ 17:30 uur klaar.

Dinsdag en donderdag: Je start om 14:00 uur en haalt de kinderen op van school en bent rond 15:30 uur klaar.

Woensdag: Je start om 12:00 uur en haalt de kinderen op van school en brengt deze naar clubjes. Je bent rond 17:15/17:30 uur klaar.

De Gouden Sleutel, Hilversum (circa 9 uur per week)

Werkdagen: maandag, woensdag en vrijdag

Maandag: Je start om 14:00 uur en bent rond 17:00 uur klaar.

Woensdag en vrijdag: Je start om 12:00 uur en bent rond 15:00 uur klaar.

Berenpels, Bussum (circa 23 uur per week)

Werkdagen: maandag t/m vrijdag

Maandag, dinsdag en donderdag: Je start om 14:00 uur, waarbij je kinderen wegbrengt naar clubjes, zoals bv. hockey en bent rond 17:30/ 17:45 uur klaar.

Woensdag en vrijdag: Je start om 11:30/ 11:45 uur, waarbij je kinderen wegbrengt naar clubjes en bent rond 17:45 uur klaar.

De Sterrendaalders, Bussum (circa 7 uur per week)

Werkdagen: donderdag en vrijdag

Donderdag: Je start om 14:00 uur en haalt de kinderen op van school en bent rond 15:30 uur klaar.

Vrijdag: Je start om 11:45 uur en haalt de kinderen op van school en brengt deze naar clubjes. Je bent rond 17:15/17:30 uur klaar.

 

Onze match!

  • Heeft minimaal rijbewijs B met bij voorkeur ervaring in het berijden van personenbusjes;
  • Beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, waardoor je makkelijk praat met zowel kinderen als ouders en collega’s;
  • Is het liefst 5 middagen in de week beschikbaar;
  • Heeft affiniteit met kinderen;
  • Is enthousiast, stressbestendig en werkt secuur;
  • Woont of is bekend in regio ‘t Gooi.

 

Wij bieden JOU:

  • De mogelijkheid om onderdeel uit te maken van een dynamische en groeiende organisatie met op dit moment 7 vestigingen in de regio ’t Gooi en 200 mensen in dienst;
  • Een aantrekkelijk salaris conform CAO Kinderopvang;
  • Kortingsregeling voor kinderen van medewerkers van Koningskinderen.

 

Informatie of vragen?

Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met Joyce Bak- Witteveen (werkdagen: maandag, dinsdag en donderdag) tel: 06 – 829 974 06 of stuur een Whatsapp.

 

Interesse?

Jouw CV en motivatiebrief ontvangen wij graag via sollicitaties@konings-kinderen.nl.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.