Droom jij al een tijdje van werken in de kinderopvang maar heb je niet het juiste diploma? Wil je deze wel halen en binnen een jaar op de groep staan als volwaardig pedagogisch medewerker? En ben jij graag bezig met sport- en spel? Lees dan snel verder!

 

Koningskinderen is een organisatie die zich richt op kwalitatief hoogwaardige kinderopvang in een sprookjesachtige omgeving. Een plek waar we de kinderen het gevoel willen geven dat ze thuis zijn. Een plek ook waar wij de kinderen stimuleren in hun totale groei en ontwikkeling. Kinderen krijgen daarbij de ruimte om dat op hun eigen manier te doen. Tijdens de vele (knutsel)activiteiten en feesten die wij op de BSO organiseren, prikkelen wij de creativiteit en leren wij de kinderen het ritme van het jaar te herkennen. Het vaste dagprogramma zorgt voor een zekere rust en stabiliteit, zodat de kinderen goed weten waar ze aan toe zijn. Maar ook de gezonde en veilige omgeving en het speciaal ontwikkelde voedingsbeleid onderscheiden Koningskinderen van veel andere kinderopvangorganisaties.

 

Wat ga je doen?

Als Pedagogisch Medewerker in opleiding (niveau 3 of 4) ben je werkzaam op de BSO in de kinderopvang. Je biedt, veelal in groepsverband, een stimulerende omgeving voor de ontwikkeling van elk kind. Op maandag, dinsdag en donderdag start jouw werkdag rond 14:00 uur (woensdag en vrijdag is dat om 11:30 uur). Je begint met het voorbereiden, hierbij zorg je ervoor dat de tafels zijn gedekt, het brood is gesmeerd en het fruit is gesneden. Ook zorg je voor het klaarzetten van de activiteiten. Daarna worden de kinderen uit school gehaald en begint de middag.

Samen met de kinderen eet je een hapje en start daarna de activiteit die op voorhand is bepaald door de activiteiten coördinator.

Tijdens schoolvakanties en studiedagen bieden we voor de gehele dag opvang aan.

 

Over de opleiding:

Je gaat leren en werken tegelijk. Dit doe je door minimaal 3 (mid)dagen (12 uur) per week aan de slag te gaan op de BSO en daarnaast ga je 1 dag(deel) per week naar school. Naast de lestijd en werkuren, ben je ongeveer 12 uur per week bezig met zelfstudie. De functie is gezien de werktijden goed te combineren. Na het succesvol afronden van jouw éénjarige opleiding krijg je een erkend diploma en ga je als (gespecialiseerd) pedagogisch medewerker aan het werk bij Koningskinderen.

Koningskinderen betaalt de opleiding (exc. het boekengeld) en je ontvangt een salaris conform de CAO Kinderopvang (schaal 5 van cao Kinderopvang, maximaal € 2.188 bruto op basis van 36 uur).

Wanneer je de opleiding succesvol hebt afgerond krijg jij een Baret en wordt je uiteraard in het zonnetje gezet, want dan ben jij officieel afgestudeerd als Pedagogisch Medewerker bij Koningskinderen.

De startmomenten zijn onder voorbehoud: januari, mei, september en november.

 

Onze match!

Is flexibel, energiek en kan de opleiding en werken goed combineren met zijn/haar privé situatie. Daarnaast:

  • Ben je in het bezit van een VMBO TL, HAVO, MBO 2,3 óf 4 opleiding;
  • Spreek en schrijf je vloeiend Nederlands en communiceer je helder;
  • Ben je gedreven, gemotiveerd, leergierig en wil je jezelf ontwikkelen.

 

Een intake en reken en taaltoets van de opleiding kan een verplicht en bepalend onderdeel van de sollicitatieprocedure zijn.

 

Wij bieden JOU:

  • Een dienstverband conform 27 uren in de week;
  • Begeleiding van een collega pedagogisch medewerker in jouw leerproces;
  • Wij betalen je opleiding. Belangrijk om te weten, we werken met een studieovereenkomst waarin we met elkaar afspreken dat als je binnen 3 jaar na behalen van je diploma onze organisatie verlaat je (naar rato) de kosten terugbetaald;
  • Een erkend diploma gespecialiseerd pedagogisch medewerker na één jaar (bij succesvolle resultaten uiteraard).

 

Informatie of vragen?

Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met Sanne Hillhorst (werkdagen: maandag, dinsdag, woensdagochtend en donderdag) tel: 035 – 691 0300 of stuur een Whatsapp.

 

Interesse?

Jouw CV en motivatiebrief ontvangen wij graag via sollicitaties@konings-kinderen.nl.

 

Procedure

De vacature sluit op zondag 11 december. De dagen erna zullen we de binnenkomende sollicitaties inventariseren en een eerste selectie hieruit maken. We nemen in de loop van diezelfde week contact met je op over een eventueel vervolg.

 

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.