Droom jij al een tijdje van werken in de kinderopvang maar heb jij niet het juiste diploma? Wil jij deze wel halen en binnen een jaar op de groep staan als volwaardig pedagogisch medewerker? Lees dan snel verder!

Wie zijn wij:

Koningskinderen is een organisatie die zich richt op kwalitatief hoogwaardige kinderopvang in een sprookjesachtige omgeving. Een plek waar we de kinderen het gevoel willen geven dat ze thuis zijn. Een plek ook waar wij de kinderen stimuleren in hun totale groei en ontwikkeling. Kinderen krijgen daarbij de ruimte om dat op hun eigen manier te doen. Tijdens de vele (knutsel)activiteiten en feesten die wij op de BSO organiseren, prikkelen wij de creativiteit en leren wij de kinderen het ritme van het jaar te herkennen. Het vaste dagprogramma zorgt voor een zekere rust en stabiliteit, zodat de kinderen goed weten waar ze aan toe zijn. Maar ook de gezonde en veilige omgeving en het speciaal ontwikkelde voedingsbeleid onderscheiden Koningskinderen van veel andere kinderopvangorganisaties.

Wat bieden wij jou:

  • Een dienstverband conform 27/36 uren in de week;
  • Begeleiding van een collega pedagogisch medewerker in jouw leerproces;
  • Wij betalen je opleiding. Belangrijk om te weten, we werken met een studieovereenkomst waarin we met elkaar afspreken dat als je binnen 3 jaar na behalen van je diploma onze organisatie verlaat je (naar rato) de kosten terugbetaald;
  • Een erkend diploma gespecialiseerd pedagogisch medewerker na één jaar (bij succesvolle resultaten uiteraard);

Je gaat leren en werken tegelijk. Dit doe je door minimaal 3 (mid)dagen per week aan de slag te gaan op het KDV/ BSO en daarnaast ga je 1 dag per week naar school. Naast de lestijd en werkuren, ben je ongeveer 10 uur per week bezig met zelfstudie. Na het succesvol afronden van jouw éénjarige opleiding krijg je een erkend diploma en ga je als gespecialiseerd pedagogisch medewerker aan het werk bij Koningskinderen.

Wij werken met speciale Koningskinderen klassen; extra leuk want je komt dus ook toekomstige collega’s tegen. Koningskinderen betaalt de opleiding ( exc. het boekengeld) en je ontvangt een salaris conform de CAO Kinderopvang. ( schaal 5 van cao Kinderopvang, €2.155 bruto op basis van 36 uur). Wanneer je de opleiding succesvol hebt afgerond krijg jij een Baret en wordt je uiteraard in het zonnetje gezet want dan ben jij officieel gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker bij Koningskinderen.

Over de opleiding:

Als (Gespecialiseerd) Pedagogisch Medewerker (niveau 3 of 4) ben je inzetbaar in de kinderopvang ( KDV en BSO) of peuterspeelzaal. Je biedt, veelal in groepsverband, een stimulerende omgeving voor de ontwikkeling van elk kind. Je bent in staat een veilige en vertrouwde omgeving te creëren voor het kind. Je zorgt voor balans tussen rust en structuur enerzijds en uitdaging, activiteiten en (vrij) spel anderzijds. Ook kan je een aansturende en begeleidende rol vervullen voor collega’s en vrijwilligers in de organisatie. Je bent aanspreekpunt voor de ouders/opvoeders en betrokken.

Wie ben jij?

Je bent flexibel, energiek en kunt de opleiding en werken goed combineren met je privé situatie. Je bent gemotiveerd en leergierig en je wilt jezelf ontwikkelen. Jij beschikt over een pro-active instelling en je bent een echte teamplayer. verder;

  • Je bent in het bezit van een VMBO TL, HAVO, MBO 2, 3 óf 4 opleiding;
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en communiceert helder;
  • Een intake en een taaltoets van de opleiding is een verplicht en bepalend onderdeel van de sollicitatieprocedure;

Zie jij jezelf als leerling bij Koningskinderen werken op een van onze vestigingen? Reageer dan snel door een mailtje te sturen naar sollicitaties@konings-kinderen.nl of neem contact met ons op via WhatsApp.