Archives

BBL pedagogisch medewerker.

Droom jij al een tijdje van werken in de kinderopvang maar heb jij niet het juiste diploma? Wil jij deze wel halen en binnen een jaar op de groep staan als volwaardig pedagogisch medewerker? Lees dan snel verder!

Wie zijn wij:

Koningskinderen is een organisatie die zich richt op kwalitatief hoogwaardige kinderopvang in een sprookjesachtige omgeving. Een plek waar we de kinderen het gevoel willen geven dat ze thuis zijn. Een plek ook waar wij de kinderen stimuleren in hun totale groei en ontwikkeling. Kinderen krijgen daarbij de ruimte om dat op hun eigen manier te doen. Tijdens de vele (knutsel)activiteiten en feesten die wij op de BSO organiseren, prikkelen wij de creativiteit en leren wij de kinderen het ritme van het jaar te herkennen. Het vaste dagprogramma zorgt voor een zekere rust en stabiliteit, zodat de kinderen goed weten waar ze aan toe zijn. Maar ook de gezonde en veilige omgeving en het speciaal ontwikkelde voedingsbeleid onderscheiden Koningskinderen van veel andere kinderopvangorganisaties.

Wat bieden wij jou:

 • Een dienstverband conform aangegeven uren in de week;
 • Begeleiding van een collega pedagogisch medewerker in jouw leerproces;
 • Wij betalen je opleiding. Belangrijk om te weten, we werken met een studieovereenkomst waarin we met elkaar afspreken dat als je binnen 3 jaar na behalen van je diploma onze organisatie verlaat je (naar rato) de kosten terugbetaald;
 • Een erkend diploma gespecialiseerd pedagogisch medewerker na één jaar (bij succesvolle resultaten uiteraard);

Je gaat leren en werken tegelijk. Dit doe je door minimaal 3 (mid)dagen per week aan de slag te gaan op het KDV/ BSO en daarnaast ga je 1 dag per week naar school. Naast de lestijd en werkuren, ben je ongeveer 10 uur per week bezig met zelfstudie. Na het succesvol afronden van jouw éénjarige opleiding krijg je een erkend diploma en ga je als gespecialiseerd pedagogisch medewerker aan het werk bij Koningskinderen.

Wij werken met speciale Koningskinderen klassen; extra leuk want je komt dus ook toekomstige collega’s tegen. Koningskinderen betaalt de opleiding ( exc. het boekengeld) en je ontvangt een salaris conform de CAO Kinderopvang. ( schaal 5 van cao Kinderopvang). Wanneer je de opleiding succesvol hebt afgerond krijg jij een Baret en wordt je uiteraard in het zonnetje gezet want dan ben jij officieel gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker bij Koningskinderen.

Over de opleiding:

Als (Gespecialiseerd) Pedagogisch Medewerker (niveau 3 of 4) ben je inzetbaar in de kinderopvang ( KDV en BSO) of peuterspeelzaal. Je biedt, veelal in groepsverband, een stimulerende omgeving voor de ontwikkeling van elk kind. Je bent in staat een veilige en vertrouwde omgeving te creëren voor het kind. Je zorgt voor balans tussen rust en structuur enerzijds en uitdaging, activiteiten en (vrij) spel anderzijds. Ook kan je een aansturende en begeleidende rol vervullen voor collega’s en vrijwilligers in de organisatie. Je bent aanspreekpunt voor de ouders/opvoeders en betrokken.

Wie ben jij?

Je bent flexibel, energiek en kunt de opleiding en werken goed combineren met je privé situatie. Je bent gemotiveerd en leergierig en je wilt jezelf ontwikkelen. Jij beschikt over een pro-active instelling en je bent een echte teamplayer. verder;

 • Je bent in het bezit van een VMBO TL, HAVO, MBO 2, 3 óf 4 opleiding;
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en communiceert helder;
 • Een intake en een taaltoets van de opleiding is een verplicht en bepalend onderdeel van de sollicitatieprocedure;

Zie jij jezelf als leerling bij Koningskinderen werken op een van onze vestigingen? Reageer dan snel door een mailtje te sturen naar sollicitaties@konings-kinderen.nl of neem contact met ons op via WhatsApp.

Duo/single vacature pedagogisch medewerker Flexpool ( 9-36 uur)

Koningskinderen groeit en daarom zijn wij voor onze vestigingen in Bussum, Huizen, Laren en Naarden op zoek naar een pedagogische medewerker voor de Flexpool.

Als pedagogisch medewerker Flexpool word je ingezet op onze verschillende locaties in het gooi op momenten dat daar (extra) collega’s nodig zijn. De ene dag sta je op onze kinderdagopvang (0 tot 4 jarigen) de andere dag sta je op de buitenschoolse opvang (4 tot 12 jarigen). Jij bent de onze ‘vliegende kiep’ en ondersteun je vaste teams bij het de dagelijkse werkzaamheden. Van knutselen en vieze handen krijgen, naar lekker buiten spelen, tot muziek maken, jij vindt het allemaal leuk. Je switcht van het een naar het ander en stelt continu je plan bij. Ondertussen laat je je niet gek maken en heb jij continue overzicht. Hoe meer dagen je beschikbaar bent, hoe groter je contract (vanaf 9 tot 36 uur per week , alles is mogelijk)

Dit ben jij:
Jij bent een pedagogisch medewerker die zowel ouders als kinderen laat stralen. Organiseren, kwaliteit leveren en goede samenwerking zijn zaken waar jij voor staat. Jij bent in bezit van goede communicatieve vaardigheden waardoor je makkelijk praat met zwel kinderen als met ouders en collega’s. Je bent enthousiast, creatief en zelfstandig en deelt dit in je team. Je bent dol op kinderen en vindt het fantastisch om ze te zien groeien. Je helpt hen hierbij en je ondersteund ze op verschillende ontwikkelingsgebieden. Jij bent in staat om ons pedagogische beleid met warmte en gedrevenheid uit te voeren en dat voor minimaal 9 uur in de week. Herken jij je in bovenstaande kwaliteiten en ben jij  in bezit van PW3, PW4 of gelijkwaardig diploma? Dan ben jij degene die wij zoeken.

Duo vacature:
Samen in galop naar de leukste job!
Ben jij ook zo gek op jouw vaste collega waarmee je elke dag werkt, maar ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Twijfel je om deze stap te zetten, omdat jij dan je leuke, enthousiaste collega waarmee jij het liefst samenwerkt achterlaat? Koningskinderen heeft de oplossing: DUO vacatures!

Solliciteer samen met jouw collega bij Koningskinderen en wie weet beginnen jullie samen aan een nieuw sprookjesachtig avontuur met nog veel meer nieuwe gezellige en enthousiast collega’s.

Wie zijn wij:
Koningskinderen is een organisatie die zich richt op kwalitatief hoogwaardige kinderopvang in een sprookjesachtige omgeving. Een plek waar we de kinderen het gevoel willen geven dat ze thuis zijn. Een plek ook waar wij de kinderen stimuleren in hun totale groei en ontwikkeling. Kinderen krijgen daarbij de ruimte om dat op hun eigen manier te doen. Tijdens de vele (knutsel)activiteiten en feesten die wij op het kinderdagverblijf organiseren, prikkelen wij de creativiteit en leren wij de kinderen het ritme van het jaar te herkennen. Het vaste dagprogramma zorgt voor een zekere rust en stabiliteit, zodat de kinderen goed weten waar ze aan toe zijn. Maar ook de gezonde en veilige omgeving en het speciaal ontwikkelde voedingsbeleid onderscheiden Koningskinderen van veel andere kinderopvangorganisaties. Wij bieden kinderopvang aan op 7 locaties in de regio ’t Gooi, t.w. in Bussum, Naarden, Huizen, Hilversum en Laren

Dit is wat wij jou bieden:
Een uitdagende functie in een prettige werksfeer waarbij je de mogelijkheid krijgt om veel ervaring in jouw vakgebied op te doen op verschillende groepen en vestigingen. Verder:

 • Een nieuwe start met de mogelijkheid om samen met jouw huidige collega veel ervaring in jouw vakgebied op te doen.–> zie onze duo-vacatures;
 • Een mooi salaris conform cao Kinderopvang, schaal 6 (tot € 2.935,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week), en in ieder geval twee tredes hoger dan je huidige inschaling binnen de mogelijkheden die de cao biedt;
 • Na 6 maanden ( bij goed functioneren) een vaste aanstelling;
 • Betaald teamuitje per vestiging;
 • Het aantal uren op contract van jouw wensen en beschikbaarheid;
 • Tegemoetkoming in reiskosten en een eindejaarsuitkering;
 • Jaarlijks Koningskinderen kerstfeest;
 • Fietsplan;
 • Online toegang tot onze eigen Koningskinderen E-learning;
 • Elke locatie heeft haar eigen pedagogisch coach;
 • Per seizoen een eigen Koningskinderen krant;
 • Korting op een abonnement van de sportschool;
 • Doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie;
 • De mogelijkheid onderdeel uit te maken van een dynamische en groeiende organisatie met op dit moment 7 vestigingen in de regio ’t Gooi en ongeveer 200 mensen in dienst;
 • Heb je kinderen? Leuk! Je krijgt bij het plaatsen van je kinderen personeelskorting;
 • Een nieuwe werkplek waar jij jezelf volop kunt ontwikkelen aan de hand van cursussen en trainingen;

Interesse?
Zie jij jezelf bij Koningskinderen werken bij een van onze vestigingen? Reageer dan snel! Stuur een mailtje sollicitaties@konings-kinderen.nl of neem contact met ons op via WhatsApp.