YogaBeer

Vanaf september zullen wij op alle vestigingen gaan starten met peuteryoga! Wij denken dat dit aanbod een waardevolle aanvulling is op onze dienstverlening en dat dit past binnen de visie van Koningskinderen. Hieronder stelt YOGABEER zich aan jullie voor;

Wij zijn Rinske & Mandy van Studio Yoga Beer en wij komen vanaf september peuteryoga geven bij jullie op de opvang! Tijdens deze momenten leren wij peuters kennismaken met hun lijfje d.m.v. oefeningen en leren we ze energieke activiteiten en rust activiteiten af te wisselen. Uiteraard dit allemaal heel speels door middel van een thema, een prentenboek, een liedje of een spelletje. Door yoga al zo jong mee te geven krijgen zij meer lichaamsbewustzijn mee en dat is bevorderlijk voor de verdere ontwikkeling. Yoga is namelijk niet alleen goed voor je lijf, maar zeker ook voor je hoofd!

Wij komen op alle vestigingen 45 minuten per week langs en we geven les aan maximaal 8 kindjes en minimaal 2 kindjes per groep. De investering hiervoor is 35 euro per maand en dan ontvangt jouw peuter zijn of haar eigen kleine yogamat en, jij, pappa of mamma, is ook van harte welkom om een keer een rustige yogales bij ons in de studio te volgen om zelf ook yoga te ervaren en kennis te maken met ons.

Hieronder vindt u een schema per vestiging:

Maandag
9.00 – 9.45 uur Koning Lijsterbaard Bussum
10.15 – 11.00 uur Sneeuwkoningin Naarden
9.30 -10.15 uur Goudlokje Huizen (Mandy)
 

Dinsdag
9.00 – 9.45 uur Gouden Sleutel Hilversum
10.30 – 11.15 uur Kleine Prins Laren

Donderdag
9.00-9.45 uur Berenpels Bussum
10.15-11.00 uur Sterrendaalders Bussum

Geef je peuter op bij: yogabeerbussum@gmail.com en vermeld duidelijk de naam en de vestiging van het kindje. Wij zullen dan per mail contact met u opnemen.