Wij zijn per heden op zoek naar een stagiair HRM op ons hoofdkantoor in Bussum. 

Wie zijn wij?
Koningskinderen is een organisatie die zich primair richt op kwalitatief hoofwaardige Kinderopvang voor Kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. Koningskinderen heeft verschillende vestigingen in de regio ’t Gooi (Naarden, Bussum, Hilversum, Laren en Huizen) en stelt zich tot voornaamste doel kinderen te stimuleren in hun totale ontwikkeling. Koningskinderen heeft in de loop der jaren een bijzondere eigen werkwijze ontwikkeld. Die werkwijze zie je terug in onze locaties met een huiselijke sfeer en kwalitatief hoogwaardige inrichting, de verschillende creatieve activiteiten, de sprookjes en natuurlijk het pedagogisch beleid. Maar ook de gezonde en veilige omgeving en het speciaal ontwikkelde voedingsbeleid onderscheiden Koningskinderen van veel andere kinderopvangorganisaties.

Ben jij student in de richting van HRM en zoek je een werkstage per september 2018? Wij zoeken voor onze HR afdeling een enthousiaste collega die gemotiveerd is en het leuk vindt ons team op ons hoofdkantoor te ondersteunen. Werkzaamheden zijn o.a. het schrijven van vacatureteksten, het uitzetten van vacatures, het inplannen en afhandelen van sollicitaties en de daarbij behorende administratie, het contact met onze vestigingsmanagers, ondersteunen beheer verzuim- en re-integratie werkzaamheden.
In overleg is het eventueel ook mogelijk om een specifieke opdracht uit te voeren, of onderzoek te doen.

Wat verwacht Koningskinderen van jou?
– Je bent 3 a 4 dagen per week beschikbaar (vakanties vrijgesteld);
– Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift;
– Je werkt zelfstandig;
– Je bent HBO- of WO-student met studierichting HRM;
– Je kunt discreet met vertrouwelijke gegevens omgaan;
– Je bent beschikbaar voor minimaal vier tot zeven maanden.

Wat biedt Koningskinderen jou?
– Een informele en fijne werkomgeving op ons hoofdkantoor in Bussum;
– Een marktconforme stagevergoeding;
– Het opbouwen van ervaring in een groeiende organisatie;
– Ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling.

Schriftelijke sollicitaties, aangevuld met je c.v. en een pasfoto (t.b.v. onze administratie), kan je mailen of per post versturen naar:

sollicitaties@konings-kinderen.nl

Koningskinderen BV
T.a.v. Afdeling HRM
Beerensteinerlaan 73
1406 NR Bussum