Over Koningskinderen

stoelKoningskinderen is een organisatie die zich primair bezighoudt met kwalitatief hoogwaardige kinderopvang voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. Koningskinderen heeft verschillende vestigingen in de regio ’t Gooi (Naarden, Bussum, Hilversum, Laren, Huizen) en stelt zich tot voornaamste doel kinderen te stimuleren in hun totale ontwikkeling. Doordat iedere vestiging een authentieke en persoonlijke sfeer biedt, blijft de verbinding met het verleden bewaard, toen het familiebedrijf en deze vorm van kinderopvang thuis, in de privésfeer van een groot gezin, is ontstaan.

Koningskinderen wil voor iedereen toegankelijk zijn en ouders een zekere keuze vrijheid geven. Daarom bieden wij verschillende vormen van kinderopvang aan: de reguliere kinderopvang, (met als varianten daarop 'kinderopvang compact' en 'international day care'), flexibele opvang (per uur), peuterspeelzalen, voor- en buitenschoolse opvang en tieneropvang ('koningshut').

Gun uw kind de beste en meest flexibele kinderopvang die mogelijk is, zodat het zich optimaal kan ontplooien en geheel verzorgd de wereld kan verkennen terwijl u elders bent!