Koningskinderen is een organisatie die zich primair bezighoudt met kwalitatief hoogwaardige kinderopvang voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. Koningskinderen heeft verschillende vestigingen in de regio ’t Gooi en stelt zich tot voornaamste doel kinderen te stimuleren in hun totale ontwikkeling. Koningskinderen, thans onderdeel van KidsFoundation (Partou), is van oorsprong een familiebedrijf en wordt nog altijd aangestuurd door de familie (2e generatie). Onze vestigingen ademen nog steeds de authentieke en persoonlijke sfeer van vroeger, toen onze dienstverlening in de privésfeer van een groot gezin is ontstaan.

Koningskinderen wil voor iedereen toegankelijk zijn en ouders een zekere keuze vrijheid geven. Daarom bieden wij verschillende vormen van kinderopvang aan: de reguliere kinderopvang, (met als varianten daarop ‘kinderopvang compact’ en ‘international day care’), flexibele opvang (per uur), peuterspeelzalen, voor- en buitenschoolse opvang en tieneropvang (‘koningshut’).

Gun uw kind de beste en meest flexibele kinderopvang die mogelijk is, zodat het zich optimaal kan ontplooien en geheel verzorgd de wereld kan verkennen terwijl u elders bent!