Bij onze locatie De Sterrendaalders hebben wij voor alle kinderen van 8 jaar en ouder een speciale 8+ afdeling op de tweede verdieping ingericht: “De Koningshut”! De tieners en bijna-tieners hebben zelfs hun ‘eigen’ ingang en de inrichting is helemaal op deze leeftijdsgroep aangepast. Zo kan er worden gechilled, maar er is ook genoeg te doen – zoals bijvoorbeeld gamen, voetballen, of gewoon gezellig kletsen met een van de pedagogisch medewerkers of elkaar. Gedurende het jaar worden er verschillende speciale activiteiten georganiseerd en kinderen kunnen natuurlijk ook op muziekles, dansles of lekker koken in het Kinderkookcafé.

Er wordt gebruik gemaakt van (waar mogelijk) biologische voeding van A-merken en het is mogelijk om een warme maaltijd voor de kinderen te bestellen, zodat zij al gegeten hebben als u ze ophaalt (meerprijs).

Er wordt ook aan de serieuze kant gedacht, want er is een speciale ruimte waar kinderen hun huiswerk kunnen maken en daar ook desgewenst in begeleid worden. Ook kunnen kinderen gebruik maken van de ‘Mini bibliotheek’. De collectie wordt door de Bibliotheek Gooi & Meer samengesteld en wisselt meerdere keren per jaar, afgestemd op de verschillende seizoenen en leeftijdsgroepen.

Voor deze opvang soort geldt het reguliere BSO tarief. Zie voor de uitgebreide tarieven onze tarieventabel onder ‘downloads’. Eventuele huiswerkbegeleiding is bij de prijs inbegrepen, wel zo makkelijk!