Koning Lijsterbaard KDV

locatie-koning-lijsterbaardKoningskinderen kiest bij haar huisvesting voor klassieke, tot de verbeelding sprekende gebouwen met een huiselijke en kleurrijke inrichting. Wij maken daarbij bij voorkeur gebruik van hoogwaardig,  houten speelgoed. Koning Lijsterbaard is onderverdeeld over 2 door dezelfde architect ontworpen gebouwen, die de authentieke (sprookjes)sfeer van Koningskinderen uitstralen. De locatie ligt op steenworp afstand van het station en het centrum van Bussum. Aan de achterkant is een heerlijke tuin gelegen waar de kinderen bij mooi weer in kunnen spelen. De kinderopvang (0-4 jaar) is hoofdzakelijk gesitueerd in het rechts gelegen voormalige woonhuis, alleen de oudste peuters zitten (samen met de BSO) in het andere gebouw. Er zijn bij Koning Lijsterbaard vier horizontale leeftijdsgroepen: De babygroep voor kinderen van 0 tot 2 jaar (maximaal 12 kinderen); De dreumesgroep voor kinderen van 1 tot 3 jaar (maximaal 11 kinderen) en twee peutergroep voor kinderen van 2 tot 4 jaar (maximaal 16 kinderen). De kinderen worden afhankelijk van hun eigen ontwikkeling en op basis van de planning in een (volgende) groep geplaatst.

Er is voor Koning Lijsterbaard een vestigingsmanager aangesteld om leiding te geven. De reguliere openingstijden zijn van 7.30 uur tot 18.30 uur (op aanvraag van 7.00 uur tot 19.00 uur); u kunt uw kind brengen tot 9.30 uur en halen vanaf 16.30 uur. Koningskinderen is geopend gedurende alle dagen van het kalenderjaar, met uitzondering van zaterdagen, zondagen, nationale feestdagen, de dagen tussen Kerstmis en Nieuwjaar en een jaarlijks aan te wijzen studiedag voor ons personeel. Verzorgingsproducten en voeding zijn bij onze dienstverlening inbegrepen.

 

De Vestigingsmanager

Marloes de Boer is sinds augustus 2013 werkzaam bij Koningskinderen. Marloes is na haar opleiding Pedagogiek met veel plezier als pedagogisch medewerker bij onze locatie De Kleine Prins in Laren begonnen. Na enkele jaren op de groep te hebben gestaan, is zij eind 2016 assistent leidinggevende geworden bij Koning Lijsterbaard. Sinds juni 2017 maakt zij haar ambitie waar als vestigingsmanager van Koning Lijsterbaard. Mail Marloes rechtstreeks op m.deboer@konings-kinderen.nl.

Impressie

Adresgegevens:

Koning Lijsterbaard
Albrechtlaan 5-7
1404 AH Bussum

Tel: 035 678 38 26
info@konings-kinderen.nl

LRK nummer: 189716496
IBAN nummer: NL79 ABNA 0628 9674 11

Voor algemene vragen of voor het maken van een afspraak kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met ons hoofdkantoor.