Koningskinderen kiest bij haar huisvesting voor klassieke, tot de verbeelding sprekende gebouwen met een huiselijke en kleurrijke inrichting. Wij maken daarbij bij voorkeur gebruik van hoogwaardig, houten speelgoed. Koning Lijsterbaard is onderverdeeld over 2 door dezelfde architect ontworpen gebouwen, die de authentieke (sprookjes)sfeer van Koningskinderen uitstralen. De locatie ligt op steenworp afstand van het station en het centrum van Bussum. Aan de achterkant is een heerlijke tuin gelegen waar de kinderen bij mooi weer in kunnen spelen. De kinderopvang (0-4 jaar) is hoofdzakelijk gesitueerd in het rechts gelegen voormalige woonhuis, alleen de oudste peuters zitten (samen met de BSO) in het andere gebouw. Er zijn bij Koning Lijsterbaard vier horizontale leeftijdsgroepen: De babygroep voor kinderen van 0 tot 18 mnd (maximaal 12 kinderen); De dreumesgroep voor kinderen van 10 tot 28 mnd (maximaal 11 kinderen) en twee peutergroep voor kinderen van 22 tot 48 mnd (maximaal 16 kinderen). De kinderen worden afhankelijk van hun eigen ontwikkeling en op basis van de planning in een (volgende) groep geplaatst. Het kan zijn dat kinderen iets langer in de peutergroep blijven, afhankelijk vanaf wanneer zij naar school gaan.

Er is voor Koning Lijsterbaard een vestigingsmanager aangesteld om leiding te geven. De reguliere openingstijden zijn van 7.30 uur tot 18.30 uur (op aanvraag van 7.00 uur tot 19.00 uur); u kunt uw kind brengen tot 9.30 uur en halen vanaf 16.30 uur. Koningskinderen is geopend gedurende alle dagen van het kalenderjaar, met uitzondering van zaterdagen, zondagen, nationale feestdagen, de dagen tussen Kerstmis en Nieuwjaar en een jaarlijks aan te wijzen studiedag voor ons personeel. Verzorgingsproducten en voeding zijn bij onze dienstverlening inbegrepen.

Financiële tegemoetkoming voor ouders die niet (beide) werken

Gaat jouw peuter naar het kinderdagverblijf, maar heb je – bijv. omdat je niet (beide) werkt – geen recht op kinderopvangtoeslag? De gemeentes Gooise Meren bieden heeft een regeling die erin voorziet dat ook ouders zonder toeslag onder bepaalde voorwaarden een tegemoetkoming kunnen krijgen in de kosten. Vraag ons naar de mogelijkheden.

De Vestigingsmanager

Kimberly Wilting is sinds september 2020 Vestigingsmanager bij Koning Lijsterbaard. Kimberly heeft haar opleiding onderwijsassistente in 2007 afgerond en is sindsdien werkzaam in de kinderopvang. Zij doet haar werk vol liefde en passie. Na jaren ervaring opgedaan te hebben bij verschillende kinderopvangorganisaties, wilde Kimberly extra uitdaging hebben in haar werk. Zij is daarom in juni 2019 assistent leidinggevende en vervolgens adj. vestigingsmanager geworden bij Koning Lijsterbaard. U kunt Kimberly bereiken op: koninglijsterbaard@konings-kinderen.nl.

Impressie

Adresgegevens:

Koning Lijsterbaard
Albrechtlaan 5-7
1404 AH Bussum

Tel: 035 678 38 26
info@konings-kinderen.nl

LRK nummer: 189716496
IBAN nummer: NL79 ABNA 0628 9674 11

Voor algemene vragen of voor het maken van een afspraak kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met ons hoofdkantoor.