Koning Lijsterbaard BSO

locatie-koning-lijsterbaardKoningskinderen kiest bij haar huisvesting voor klassieke, tot de verbeelding sprekende gebouwen met een huiselijke en kleurrijke inrichting. Wij maken daarbij bij voorkeur gebruik van hoogwaardig,  houten speelgoed. Koning Lijsterbaard is onderverdeeld over 2 door dezelfde architect ontworpen gebouwen, die de authentieke (sprookjes)sfeer van Koningskinderen uitstralen. De buitenschoolse opvang bevindt zicht, samen met de oudste peuters, in het links gelegen voormalige woonhuis. De locatie ligt op steenworp afstand van het station en het centrum van Bussum. Aan de achterkant is een heerlijke tuin gelegen waar de kinderen bij mooi weer in kunnen spelen.

De buitenschoolse opvang is opgesplitst in twee leeftijdsgroepen. De jongste groep is voor kinderen van 4-8 jaar (BSO 1, 22 kinderen); de oudste groep is voor kinderen van 6-12 jaar (BSO 2, 22 kinderen). De kinderen worden afhankelijk van hun eigen ontwikkeling en op basis van de planning in een (volgende) groep geplaatst.

Er is voor Koning Lijsterbaard een vestigingsmanager aangesteld om leiding te geven. De openingstijden zijn van 7.30 uur tot 18.30 uur (op aanvraag van 7.00 uur tot 19.00 uur); u kunt uw kind brengen tot 9.30 uur en halen vanaf 16.30 uur. Buiten de schoolvakanties en vrije dagen om begint de buitenschoolse opvang tussen 12.00 uur en 14.30 uur, afhankelijk van de dag van de week en de school. Koningskinderen is geopend gedurende alle dagen van het kalenderjaar, met uitzondering van zaterdagen, zondagen, nationale feestdagen, de dagen tussen Kerstmis en Nieuwjaar en een jaarlijks aan te wijzen studiedag voor ons personeel. Verzorgingsproducten, voeding en vervoer zijn bij onze dienstverlening inbegrepen.

Koningskinderen rijdt met eigen vervoer op een groot aantal scholen in de omgeving, vraag hierover naar de mogelijkheden. Voorschoolse opvang wordt in Naarden-Bussum centraal geregeld en is alleen mogelijk bij onze nabij gelegen vestiging De Sterrendaalders.

 

Extra Activiteiten

Naast de reguliere activiteiten biedt Koningskinderen in de authentieke theaterzaal en het naastgelegen kinderkookcafé bij locatie De Sterrendaalders o.a. dans-, theater-, muziek- en kooklessen aan. Deze lessen zijn toegankelijk voor kinderen van alle vestigingen van Koningskinderen in Naarden/Bussum en worden georganiseerd door professionele partijen, waaronder De Gooische Muziekschool.

Wij zoeken continu naar een goede logistieke en inhoudelijke afstemming met scholen, sportclubs, zwembaden en andere instanties die raakvlakken hebben met onze dienstverlening, zodat wij onze klanten desgewenst kunnen ontlasten. Daarnaast bieden wij diverse aanvullende services aan zoals een kinderkapper, een schoolfotograaf en kosteloos vervoer naar diverse externe clubjes.

 

De Vestigingsmanager

Marloes de Boer is sinds augustus 2013 werkzaam bij Koningskinderen. Marloes is na haar opleiding Pedagogiek met veel plezier als pedagogisch medewerker bij onze locatie De Kleine Prins in Laren begonnen. Na enkele jaren op de groep te hebben gestaan, is zij eind 2016 assistent leidinggevende geworden bij Koning Lijsterbaard. Sinds juni 2017 maakt zij haar ambitie waar als vestigingsmanager van Koning Lijsterbaard. Mail Marloes rechtstreeks op m.deboer@konings-kinderen.nl.

Impressie

Adresgegevens:

Koning Lijsterbaard BSO
Albrechtlaan 5-7
1404 AH Bussum
Tel: 035 678 11 63
info@konings-kinderen.nl

LRK nummer: 143302000
IBAN nummer: NL79 ABNA 0628 9674 11

Voor algemene vragen of voor het maken van een afspraak kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met ons hoofdkantoor.