We gaan weer lekker extra lezen met de kinderen in de Kinderboekenweek van 3 tot 14 oktober. Dit jaar is het thema vriendschap met als onder titel; ‘kom erbij’. Dierbare vriendschappen ontstaan al op het kinderdagverblijf en verdiepen zich op de BSO. Altijd al zorgen wij met activiteiten, spelletjes en in de kring dat alle kinderen het gevoel hebben en ervaren dat ze erbij horen. In deze periode ligt ook in de keuze van de voorleesboeken de nadruk op samen en vriendschap.

Onze pedagogisch medewerkers zullen samen met de kinderen uit de boekenkast passende boeken kiezen om in de kring te lezen. Daarnaast gaan de peuters en de kinderen van de BSO aan de slag om al knutselend vrienden te maken die als slinger op de ramen en door de lokalen gehangen kan worden. Zo zijn ze niet alleen met hun hoofd met het thema bezig maar ook met hun handen en hart. U zult alle verschillende vrienden van de kinderen op de vestigingen tegen komen.

Boekhandel Los in Bussum organiseert activiteiten tijdens de Kinderboekenweek. Het programma daarvan krijgen de kinderen mee zodat u op de hoogte bent wat er te doen is en kunt u wellicht met de kinderen daaraan deelnemen.

Wij wensen iedereen veel leesplezier en mooie vriendschappen toe!