Koningskinderen verwacht begin 2023 een kinderdagverblijf met BSO te openen in de nieuwe wijk De Krijgsman in Muiden. De nieuwe vestiging wordt ondergebracht in het voormalige laboratorium van de Kruitfabriek. Dit is direct naast een aantal andere voorzieningen in de voormalige fabrieksopstallen en de Albert Heijn. Onze tweede vestiging in Muiden biedt voor veel gezinnen een oplossing, omdat er op dit moment nog geen kinderopvang en buitenschoolse opvang in de nieuwe wijk aanwezig is.

De nieuwe locatie in Muiden, die met een knipoog naar het verleden vernoemd wordt naar het sprookje ‘Het Tinnen Soldaatje’, zal dagelijks plaats bieden aan 60 kinderen van 0 tot 4 jaar en 39 kinderen van 4 tot 12 jaar. Een mooie centrale locatie in een fraai en authentiek gebouw, dat wij met veel oog voor kwaliteit gereed zullen maken voor kinderopvang.

Heeft u interesse in deze locatie? U kunt zich vanaf heden inschrijven. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze afdeling Planning (tel. 035-6910300, of planning@konings-kinderen.nl).


Impressie

Adresgegevens:

Het Tinnen Soldaatje
Kruitpad 13
1398 CP Muiden

tel. 035-6910300
planning@konings-kinderen.nl

LRK nummer: n.t.b.
IBAN nummer: NL32 ABNA 0628 8860 98

Voor algemene vragen of voor het maken van een afspraak kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met ons hoofdkantoor.