Goudlokje KDV

locatie-goudlokjeKoningskinderen kiest bij haar huisvesting voor klassieke, tot de verbeelding sprekende gebouwen met een huiselijke en kleurrijke inrichting.  Wij maken daarbij bij voorkeur gebruik van hoogwaardig,  houten speelgoed. Goudlokje is gehuisvest in een voormalig basisschooltje in het oude dorp van Huizen.

De pittoreske school, die stamt uit de jaren 80 van de vorige eeuw, is in 2016 compleet gerenoveerd, om dienst te kunnen gaan doen als kinderdagverblijf. In hetzelfde gebouw is ook huiswerkinstituut Tel gevestigd. Vanzelfsprekend zoeken wij waar mogelijk de samenwerking op met Tel, maar ook met o.a. de muziekschool, de bibliotheek en basisscholen in de omgeving.

Goudlokje beschikt over een royale buitenspeelplaats en in de centrale hal is een 'mini-bibliotheek' gevestigd, waar de kinderen dagelijks hun bibliotheekboekjes kunnen uitkiezen. De collectie wordt door de Bibliotheek van Huizen samengesteld en wisselt meerdere keren per jaar, afgestemd op de verschillende seizoenen en leeftijdsgroepen (0-12 jaar). De kinderen brengen daarnaast een paar keer per jaar een bezoekje aan de bibliotheek. Daar krijgen zij uitleg over de boeken en worden ze voorgelezen door een echte bibliothecaris. Bovendien worden alle kinderen die bij Koningskinderen staan ingeschreven automatisch (en tot 6 jaar kosteloos) lid van de bibliotheek.

Er zijn bij Goudlokje vijf (horizontale) groepen: De babygroep voor kinderen van 0 tot 2 jaar (maximaal 15 kinderen); twee dreumesgroepen voor kinderen van 1 tot 3 jaar (maximaal 15 en 14 kinderen) en twee peutergroepen voor kinderen van 2 tot 4 jaar (maximaal 15 kinderen). De kinderen worden afhankelijk van hun eigen ontwikkeling en op basis van de planning in een (volgende) groep geplaatst. Naast de reguliere kinderopvang is er bij Goudlokje ook een verticale leeftijdsgroep (0-4 jaar) waar ouders gebruik kunnen maken van 'Kinderopvang Compact'. In deze groep worden maximaal 14 kinderen opgevangen. De openingstijden zijn wat minder ruim (8-18 uur) en de kinderen krijgen tussen de middag een normale broodmaaltijd i.p.v. een (warme) biologische maaltijd. Voor deze opvang vorm betaalt u een lager tarief.

Er is voor Goudlokje een vestigingsmanager aangesteld om leiding te geven. De reguliere openingstijden zijn van 7.30 uur tot 18.30 uur (op aanvraag van 7.00 uur tot 19.00 uur); u kunt uw kind brengen tot 9.30 uur en halen vanaf 16.30 uur. Koningskinderen is geopend gedurende alle dagen van het kalenderjaar, met uitzondering van zaterdagen, zondagen, nationale feestdagen, de dagen tussen Kerstmis en Nieuwjaar en een jaarlijks aan te wijzen studiedag voor ons personeel. Verzorgingsproducten en voeding zijn bij onze dienstverlening inbegrepen.

 

MartineDe Vestigingsmanager

Martine Meijer werkt al sinds 2002 bij Koningskinderen. Zij is daar na haar SPW 4 opleiding begonnen als pedagogisch medewerker en vervulde al vrij snel de functie die later assistent leidinggevende zou gaan heten. Sinds 2009 is Martine vestigingsmanager bij Koningskinderen, op dit moment van de locatie Goudlokje in Huizen. Mail Martine rechtstreeks op m.meijer@konings-kinderen.nl.

Impressie

Adresgegevens:

Goudlokje
Vissersstraat 53
1271 VE Huizen

Tel: 035- 750 65 55
info@konings-kinderen.nl

LRK nummer: 224067205
IBAN nummer: NL40 ABNA 0628 9451 24

Voor algemene vragen of voor het maken van een afspraak kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met ons hoofdkantoor.