Koningskinderen kiest bij haar huisvesting voor klassieke, tot de verbeelding sprekende gebouwen met een huiselijke en kleurrijke inrichting.  Wij maken daarbij bij voorkeur gebruik van hoogwaardig,  houten speelgoed. Goudlokje is gehuisvest in een voormalig basisschooltje in het oude dorp van Huizen. Goudlokje beschikt over een royale buitenspeelplaats.

De pittoreske school, die stamt uit de jaren 80 van de vorige eeuw, is in 2016 compleet gerenoveerd, om dienst te kunnen gaan doen als kinderdagverblijf. In hetzelfde gebouw is ook huiswerkinstituut Tel gevestigd. Vanzelfsprekend zoeken wij waar mogelijk de samenwerking op met Tel, maar ook met o.a. de muziekschool, de bibliotheek en basisscholen in de omgeving.

Er zijn bij Goudlokje zes (horizontale) groepen: twee babygroepen voor kinderen van 0 tot 18 mnd (maximaal 15 en 14 kinderen); twee dreumesgroepen voor kinderen van 10 tot 28 mnd (maximaal 15 en 14 kinderen) en twee peutergroepen voor kinderen van 22 tot 48 mnd (maximaal 15 kinderen). De kinderen worden afhankelijk van hun eigen ontwikkeling en op basis van de planning in een (volgende) groep geplaatst. Het kan zo zijn dat kinderen iets langer in de peutergroep blijven, afhankelijk vanaf wanneer zij naar school gaan.

Goudlokje heeft door de samenwerking met de Bibliotheek Gooi & Meer een ‘mini-bibliotheek’. De collectie is door Koningskinderen samen met de bibliotheek samengesteld en bestaat uit kijk-, voel-, prenten- en voorleesboeken afgestemd op de verschillende leeftijdsgroepen (0-12 jaar). Dagelijks kunnen de kinderen en de pedagogisch medewerkers boeken kiezen om (voor) te lezen. Daarnaast brengen de kinderen een paar keer per jaar een bezoekje aan de bibliotheek. Daar krijgen zij uitleg over de boeken en worden ze voorgelezen door een echte bibliothecaris. Bovendien kunnen alle kinderen die bij Koningskinderen staan ingeschreven gratis lid worden van de bibliotheek.

Er is voor Goudlokje een vestigingsmanager aangesteld om leiding te geven. De reguliere openingstijden zijn van 7.30 uur tot 18.30 uur (op aanvraag van 7.00 uur tot 19.00 uur); u kunt uw kind brengen tot 9.30 uur en halen vanaf 16.30 uur. Koningskinderen is geopend gedurende alle dagen van het kalenderjaar, met uitzondering van zaterdagen, zondagen, nationale feestdagen, de dagen tussen Kerstmis en Nieuwjaar en een jaarlijks aan te wijzen studiedag voor onze medewerkers. Verzorgingsproducten en voeding zijn bij onze dienstverlening inbegrepen.

De vestigingsmanager

Martine Meijer is sinds 2002 werkzaam bij Koningskinderen. Ze heeft aan meerdere vestigingen van Koningskinderen leidinggegeven. In 2016 heeft zij locatie Goudlokje opgestart en na een uitstapje van drie jaar op de afdeling HR, is ze weer terug op haar oude nest in Huizen. Mail Martine rechtstreeks op goudlokje@konings-kinderen.nl.

Impressie

Adresgegevens:

Goudlokje
Vissersstraat 53
1271 VE Huizen

Tel: 035- 750 65 55
goudlokje@konings-kinderen.nl

LRK nummer: 224067205

Voor algemene vragen of voor het maken van een afspraak kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met ons hoofdkantoor.