Koningskinderen kiest bij haar huisvesting voor klassieke, tot de verbeelding sprekende gebouwen met een huiselijke en kleurrijke inrichting. Wij maken daarbij bij voorkeur gebruik van hoogwaardig,  houten speelgoed. Goudlokje is gehuisvest in een voormalig basisschooltje in het oude dorp van Huizen.

De pittoreske school, die stamt uit de jaren 80 van de vorige eeuw, is in 2016 compleet gerenoveerd, om dienst te kunnen gaan doen als kinderdagverblijf. In hetzelfde gebouw is ook huiswerkinstituut Tel gevestigd. Vanzelfsprekend zoeken wij waar mogelijk de samenwerking op met Tel, maar ook met o.a. de muziekschool, de bibliotheek en basisscholen in de omgeving.

Goudlokje beschikt over een royale buitenspeelplaats en in de centrale hal is een ‘mini-bibliotheek’ gevestigd, waar de kinderen dagelijks hun bibliotheekboekjes kunnen uitkiezen. De collectie wordt door de Bibliotheek van Huizen samengesteld en wisselt meerdere keren per jaar, afgestemd op de verschillende seizoenen en leeftijdsgroepen (0-12 jaar). De kinderen brengen daarnaast een paar keer per jaar een bezoekje aan de bibliotheek. Daar krijgen zij uitleg over de boeken en worden ze voorgelezen door een echte bibliothecaris. Bovendien worden alle kinderen die bij Koningskinderen staan ingeschreven automatisch (en tot 12 jaar kosteloos) lid van de bibliotheek.

Naast kinderopvang, beschikt de locatie ook over twee groepen voor buitenschoolse opvang.  De jongste groep kinderen (4-8 jaar, maximaal 22 kinderen) worden opgevangen in een schitterende ruimte op de begane grond, inclusief gymnastiekhoek. De ruime eerste verdieping is helemaal ingericht voor de oudste kinderen (5-12 jaar, maximaal 23 kinderen). De kinderen worden afhankelijk van hun eigen ontwikkeling en op basis van de planning in een (volgende) groep geplaatst.

Er is voor Goudlokje een vestigingsmanager aangesteld om samen met haar assistent leidinggevende de vestiging aan te sturen. De openingstijden zijn van 7.30 uur tot 18.30 uur (op aanvraag van 7.00 uur tot 19.00 uur); u kunt uw kind brengen tot 9.30 uur en halen vanaf 16.30 uur. Buiten de schoolvakanties en vrije dagen om begint de buitenschoolse opvang tussen 12.00 uur en 14.30 uur, afhankelijk van de dag van de week en de school. Koningskinderen is geopend gedurende alle dagen van het kalenderjaar, met uitzondering van zaterdagen, zondagen, nationale feestdagen, de dagen tussen Kerstmis en Nieuwjaar en een jaarlijks aan te wijzen studiedag voor ons personeel. Verzorgingsproducten, voeding en vervoer zijn bij onze dienstverlening inbegrepen.

Koningskinderen rijdt met eigen vervoer op een groot aantal scholen in de omgeving en biedt op deze vestiging ook voorschoolse opvang aan, vraag hierover naar de mogelijkheden.

 

Extra Activiteiten

Koningskinderen zoekt continu naar een goede logistieke en inhoudelijke afstemming met scholen, sportclubs, zwembaden en andere instanties die raakvlakken hebben met onze dienstverlening, zodat wij onze klanten desgewenst kunnen ontlasten. Daarnaast bieden wij diverse aanvullende services aan zoals een kinderkapper, een schoolfotograaf en kosteloos vervoer naar diverse externe clubjes.

De Vestigingsmanager

Daniëlle Vis is sinds april 2017 werkzaam bij Koningskinderen. Na haar opleiding HBO pedagogiek heeft ze een aantal jaren ervaring opgedaan als pedagogisch medewerker bij Goudlokje. Sinds maart 2021 maakt zij haar ambities waar als vestigingsmanager. Haar werk geeft haar veel plezier, uitdaging en voldoening. Mail Daniëlle rechtstreeks op goudlokje@konings-kinderen.nl.

Impressie

Adresgegevens:

Goudlokje
Vissersstraat 53
1271 VE Huizen

Tel 035- 750 65 55
info@konings-kinderen.nl

LRK nummer: 137527160
IBAN nummer: NL40 ABNA 0628 9451 24

Voor algemene vragen of voor het maken van een afspraak kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met ons hoofdkantoor.