Koningskinderen kiest bij haar huisvesting voor klassieke, tot de verbeelding sprekende gebouwen met een huiselijke en kleurrijke inrichting. Wij maken daarbij bij voorkeur gebruik van hoogwaardig,  houten speelgoed. De Gouden Sleutel is ondergebracht in een prachtige monumentale villa in de wijk Trompenberg in Hilversum (nabij het Mediapark) die oorspronkelijk is ontworpen door de bekende architect Berlage en later is verrijkt met een royaal opgezet en stralend souterrain met aangrenzende patio tuinen.

Voorheen is het gebouw in gebruik geweest als woonhuis en kantoor (o.a. Philips en TROS). De locatie is bijzonder lommerrijk en vrij gelegen, zodat de kinderen heerlijk kunnen buitenspelen op de grote buitenplaats en de zonnige patio tuinen die rechtstreeks aan de groepsruimtes in het souterrain grenzen. Daarnaast brengen we natuurlijk regelmatig een bezoekje aan de naastgelegen kinderboerderij en de speeltuin.

De kinderopvang is gesitueerd in het royale souterrain en in de villa. De kinderen worden hoofdzakelijk in horizontale leeftijdsgroepen opgevangen. Beneden bevinden zich twee babygroepen (0-18 mnd), twee dreumesgroepen (10-28 mnd) waarin respectievelijk maximaal 14 en 15 kinderen worden opgevangen en een peutergroep (22-48 mnd) waar maximaal 15 kinderen in worden opgevangen. Op de begane grond bevindt zich in een prachtige, monumentale ruimte, nog een peutergroep waar de oudste peuters verblijven (maximaal 16 kinderen). De kinderen worden afhankelijk van hun eigen ontwikkeling en op basis van de planning in een (volgende) groep geplaatst. Het kan zijn dat kinderen iets langer in de peutergroep blijven, afhankelijk van wanneer zij naar school gaan.

Naast de reguliere opvang, zijn er bij De Gouden Sleutel in het souterrain ook nog een internationale groep  (‘International Day Care’) voor kinderen van 0-4 jaar (max. 14 kinderen).

Er is voor De Gouden Sleutel een vestigingsmanager aangesteld om samen met haar assistent leidinggevende de vestiging aan te sturen. De reguliere openingstijden zijn van 7.30 uur tot 18.30 uur (op aanvraag van 7.00 uur tot 19.00 uur); u kunt uw kind brengen tot 9.30 uur en halen vanaf 16.30 uur. Koningskinderen is geopend gedurende alle dagen van het kalenderjaar, met uitzondering van zaterdagen, zondagen, nationale feestdagen, de dagen tussen Kerstmis en Nieuwjaar en een jaarlijks aan te wijzen studiedag voor onze medewerkers. Verzorgingsproducten en voeding zijn bij onze dienstverlening inbegrepen.

De vestigingsmanager

Kirsten Beeke is sinds januari 2023 werkzaam bij De Gouden Sleutel. Waar zij begon in de functie van assistent leidinggevende. Sinds juli 2023 is Kirsten doorgegroeid naar vestigingsmanager van De Gouden Sleutel. Kirsten heeft jaren lange ervaring in het onderwijs en heeft de overstap naar de kinderopvang gemaakt. Als leidinggevende is Kirsten helemaal op haar plek en zij stuurt dan ook met veel enthousiasme het team aan. Mail Kirsten rechtstreeks op goudensleutel@konings-kinderen.nl.

Impressie

Adresgegevens:

De Gouden Sleutel
Ceintuurbaan 2
1217 HN Hilversum

Tel.: 035 621 00 66
goudensleutel@konings-kinderen.nl

LRK nummer: 190566917

Voor algemene vragen of voor het maken van een afspraak kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met ons hoofdkantoor.