Koningskinderen kiest bij haar huisvesting voor klassieke, tot de verbeelding sprekende gebouwen met een huiselijke en kleurrijke inrichting. Wij maken daarbij bij voorkeur gebruik van hoogwaardig,  houten speelgoed. De Gouden Sleutel is ondergebracht in een prachtige monumentale villa in de wijk Trompenberg in Hilversum (nabij het Mediapark) die oorspronkelijk is ontworpen door de bekende architect Berlage en later is verrijkt met een royaal opgezet en stralend souterrain met aangrenzende patio tuinen.

Voorheen is het gebouw in gebruik geweest als woonhuis en kantoor (o.a. Philips en TROS). De locatie is bijzonder lommerrijk en vrij gelegen, zodat de kinderen heerlijk kunnen buitenspelen op de grote buitenplaats en de zonnige patio tuinen die rechtstreeks aan de groepsruimtes in het souterrain grenzen. Daarnaast brengen we natuurlijk regelmatig een bezoekje aan de naastgelegen kinderboerderij en de speeltuin.

De oudere kinderen kunnen bovendien tennisles krijgen bij onze ‘buren’ (Tennisclub Hoogerheide).

De buitenschoolse opvang is ondergebracht in de monumentale villa. De jongste kinderen (tot 8 jaar) worden opgevangen op de eerste verdieping met rondom een prachtig uitzicht (max. 22 kinderen). De ruime tweede verdieping is helemaal ingericht voor de iets oudere kinderen (tot 10 jaar, maximaal 20+10 kinderen) en de oudste kids hebben hun eigen “coole hangout” in het royale souterrain (6-12 jaar, maximaal 20 kinderen). De kinderen worden afhankelijk van hun eigen ontwikkeling en op basis van de planning in een (volgende) groep geplaatst.

Er is voor De Gouden Sleutel een vestigingsmanager aangesteld om samen met haar assistent leidinggevende de vestiging aan te sturen. De openingstijden zijn van 7.30 uur tot 18.30 uur (op aanvraag van 7.00 uur tot 19.00 uur); u kunt uw kind brengen tot 9.30 uur en halen vanaf 16.30 uur. Buiten de schoolvakanties en vrije dagen om begint de buitenschoolse opvang tussen 12.00 uur en 14.30 uur, afhankelijk van de dag van de week en de school. Koningskinderen is geopend gedurende alle dagen van het kalenderjaar, met uitzondering van zaterdagen, zondagen, nationale feestdagen, de dagen tussen Kerstmis en Nieuwjaar en een jaarlijks aan te wijzen studiedag voor ons personeel. Verzorgingsproducten, voeding en vervoer zijn bij onze dienstverlening inbegrepen.

Koningskinderen rijdt met eigen vervoer op een groot aantal scholen in de omgeving en biedt op deze vestiging ook voorschoolse opvang aan, vraag hierover naar de mogelijkheden.

Extra Activiteiten

Naast de reguliere activiteiten zoeken wij continu naar een goede logistieke en inhoudelijke afstemming met scholen, sportclubs, zwembaden en andere instanties die raakvlakken hebben met onze dienstverlening, zodat wij onze klanten desgewenst kunnen ontlasten. Daarnaast bieden wij diverse aanvullende services aan zoals een kinderkapper, een schoolfotograaf en kosteloos vervoer naar diverse externe clubjes. Ook brengen wij regelmatig een bezoekje aan de verderop gelegen kinderboerderij en speeltuin.

De Vestigingsmanager

Daniëlle de Leeuw is sinds juni 2021 vestigingsmanager bij De Gouden Sleutel. Ruim 20 jaar werkt zij al in de kinderopvang, waarvan de laatste 10 jaar in verschillende managersfuncties. Zij is ook pedagogisch coach, trainer van verschillende programma’s en video interactiebegeleider. Samen met haar team iedere dag alles op alles zetten om dé mooiste dag te maken, dat is haar doel. Mail Daniëlle rechtstreeks op: goudensleutel@konings-kinderen.nl.

Impressie

Adresgegevens:

De Gouden Sleutel
Ceintuurbaan 2
1217 HN Hilversum

Tel.: 035 621 00 66
info@konings-kinderen.nl

LRK nummer: 182681683
IBAN nummer: NL32 ABNA 0628 8860 98

Voor algemene vragen of voor het maken van een afspraak kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met ons hoofdkantoor.