Koningskinderen zal medio 2023 een nieuwe vestiging openen op Zorglandgoed Hoogerlust, precies op de grens tussen Muiden en Weesp. Hiermee richten wij ons op de nabijgelegen nieuwe woonkernen Weespersluis in Weesp en De Krijgsman in Muiden.

De nieuwe locatie is heel centraal gelegen, maar wel in een landelijke groene setting. Op het oude fundament waar ooit kippen werden gehouden, verrijst straks een ruim kinderdagverblijf waar dagelijks in totaal 88 kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar en 44 kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar kunnen worden opgevangen.

Naast kinderopvang zijn en worden er op het landgoed ook diverse andere maatschappelijke initiatieven ontwikkeld, die elkaar heel mooi kunnen gaan versterken. Denk hierbij aan moestuintjes, een zorgboerderij met dieren en een boerderijwinkel, zorgwoningen voor mensen met dementie en ook een op jonge gezinnen georiënteerde horecagelegenheid die zal worden gehuisvest in de monumentale villa ‘Vechthoeve’ – in de volksmond ook wel het ‘Pippi Langkoushuis’ genoemd. Niet geheel toevallig én met een knipoog naar het verleden zal deze nieuwe vestiging daarom vernoemd worden naar het sprookje ‘De Bremer Stadsmuzikanten’, waarin verschillende erfdieren – waaronder een haan – de hoofdrol spelen!

Heeft u interesse in deze locatie? U kunt zich inschrijven. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze afdeling Planning (tel. 035-6910300, of planning@konings-kinderen.nl).


Impressie

Adresgegevens:

De Bremer Stadsmuzikanten
Weesperbinnenweg 11C
1398 PC Muiden

Tel: 035-6910300
planning@konings-kinderen.nl

LRK nummer: n.t.b.
IBAN nummer: NL32 ABNA 0628 8860 98

Voor algemene vragen of voor het maken van een afspraak kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met ons hoofdkantoor.