Na bijna twintig jaar leiding te hebben gegeven aan Koningskinderen, wil ik u informeren dat ik mijn werkzaamheden als Algemeen directeur in de komende periode zal gaan afbouwen. Ook mijn inzet als Manager New build bij ons moederbedrijf Partou zal ik beëindigen.

Ik zal mij tot medio volgend jaar voornamelijk nog bezig houden met de verdere realisatie van de drie nieuwe vestigingen voor Koningskinderen. Ik heb daarnaast de kans gekregen om wethouder te worden voor de gemeente Gooise Meren. Een veelomvattende functie waarin ik mijn (politieke) ambities meer dan kwijt kan en waarmee ik een mooie maatschappelijke bijdrage kan leveren.

Aangezien ik voorlopig nog niet helemaal weg ben, zullen we in de komende periode bekijken welke taken aan wie zullen worden overgedragen. Nienke Kruijt (operationeel directeur) en Lisanne Kruijt (HR manager) blijven verantwoordelijk voor het dagelijkse management van Koningskinderen.

Tot slot. Met trots kijk ik terug op de afgelopen twintig jaar, waarin ik samen met mijn familie, maar natuurlijk ook met al onze medewerkers, van Koningskinderen een schitterend bedrijf heb kunnen maken. Een bedrijf waarbinnen inmiddels meerdere generaties hun eerste stapjes zetten en hun eerste woordjes spraken. Een bedrijf dat ook zonder mij, en onder de vleugels van Partou, ongetwijfeld een prachtige toekomst tegemoet gaat. Hartelijk dank voor het vertrouwen, en we komen elkaar de komende tijd vast nog wel tegen.

Met vriendelijke groet,

Jelmer Kruijt